Δεν έχεις τις....μπάλες του Τζάτζα

Έχουν περάσει ήδη 24ωρα και όμως ο Σιμόνε Τζάτζα δεν λέει να... ησυχάσει, με αρκετούς οπαδούς της Ιταλίας να μην του έχουν συγχωρέσει το χαμένο πέναλτι απέναντι στην Γερμανία αλλά και τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να νικήσει τον Νόιερ από την άσπρη βούλα.  
 
Όλη αυτή η πολεμική εις βάρος του έφερε όμως και την θυελλώδη αντίδραση της συντρόφου του άσου της Γιουβέντους, με την Κιάρα Μπιάζι να απαντάει σε αρκετούς υβριστές του Τζάτζα μέσω Instagram.
 
"Είσαι ένας μεγάλος αγνώμονας. Δεν ξέρω πώς σε λένε, δεν ξέρω τι έχεις κάνει στη ζωή σου αλλά σε κρίνω όπως κάνεις εσύ και με τον Σιμονε. Σίγουρα εσύ στη ζωή σου δεν έχεις κάνει ποτέ λάθος, σίγουρα εσύ θα έχεις ευστοχήσει ακόμα και καθισμένος στον καναπέ του σπιτιού σου;
Την ημέρα που θα έχεις το 1/10 από τις μπάλες και την ταπεινότητα του Σιμόνε, ίσως να μπορέσεις να χαρακτηριστείς άνδρας... Συνήθως χτυπάει με αυτό τον τρόπο τα πέναλτι και κλήθηκε να το κάνει επειδή συνήθως είναι εύστοχος.
 
Είμαστε άνθρωποι, όχι σούπερ-ήρωες, όχι ρομπότ. Και έκανε λάθος", σχολίασε απευθυνόμενη σε κάποιον υβριστή του Τζάτζα η Ιταλίδα μοντέλο και μπλόγκερ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως απάντησε και σε μερικούς ακόμα θέλοντας να υπερασπιστεί τον αγαπημένο της.
 
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)