Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: «Εσύ που μας λες καθυστερημένους, δεν έχεις ιδέα…»

Πέτρος Πετρή, Ντίνα Κλεάνθους  09/04/2019 06:40
ΒΙΝΤΕΟ: «Εσύ που μας λες καθυστερημένους, δεν έχεις ιδέα…»

ΒΙΝΤΕΟ: «Εσύ που μας λες καθυστερημένους, δεν έχεις ιδέα…»

Πέτρος Πετρή, Ντίνα Κλεάνθους  09/04/2019 06:40
Οι πιο ένδοξες στιγμές της ζωής δεν είναι οι λεγόμενες μέρες επιτυχίας, αλλά, περισσότερο, οι μέρες εκείνες που μετά από απόρριψη και απελπισία, αισθάνεσαι να μεγαλώνει μέσα σου η θέληση για ζωή και η υπόσχεση για μελλοντικά επιτεύγματα, αναφέρει χαρακτηριστικά ένα απόφθεγμα του Γάλλου συγγραφέα, Γκυστάβ Φλωμπέρ.
 
Κάπως έτσι, παρομοιάζεται και η ζωή του Μαρίνου Κυριάκου, ο οποίος δεν λύγισε σε καμία δυσκολία, πίστεψε στον εαυτό του και σήμερα με επτά μετάλλια στον λαιμό του παρουσιάζεται πιο δυνατός όσο ποτέ άλλοτε.
 
Με την αστείρευτη του αγάπη για τον αθλητισμό αλλά και με την επί καθημερινής βάσεως προπόνησή του, ο Μαρίνος Κυριάκου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου με την κυπριακή σημαία στους Παγκόσμιους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξήχθησαν πρόσφατα στο Άμπου Ντάμπι. Ο Κύπριος πρωταθλητής, που κατέκτησε τέσσερα χρυσά μετάλλια στην ενόργανη γυμναστική καθώς και δυο αργυρά και ένα χάλκινο, έγραψε τη δική του ιστορία στον κυπριακό αθλητισμό κλέβοντας πραγματικά τις εντυπώσεις ανά το παγκόσμιο.
Ο ίδιος ωστόσο, παραμένει προσγειωμένος και αφοσιωμένος στη δική του ζωή, συνεχίζοντας την καθημερινότητά του αλλά και την εκγύμναση του στο κέντρο ΑμΕΑ Αγίου Λαζάρου το  οποίο προσφέρει υπηρεσίες σε ενήλικα άτομα ελαφριάς και μέτριας νοητικής υστέρησης από την πόλη και επαρχία της Λάρνακας.
 
Ανοίγοντας την καρδιά του στην OMADA του REPORTER, ο Μαρίνος Κυριάκου εξομολογείται τις πραγματικές αξίες της ζωής, την αγάπη του για τον αθλητισμό αλλά και την αντιμετώπιση της κυπριακής κοινωνίας σε όλα αυτά τα άτομα που αντιμετωπίζουν κάποιας μορφής αναπηρία ή έχουν κάποιο νοητικό πρόβλημα.
 
Δείτε το αφιέρωμα που ετοίμασε η ιστοσελίδα μας:
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας