Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Όταν ο Λάρκου έχασε τον ύπνο του για τον ΑΠΟΕΛ!

Στέλιος Στέλιου  31/05/2019 06:41
Όταν ο Λάρκου έχασε τον ύπνο του για τον ΑΠΟΕΛ!
Ο Νεόφυτος Λάρκου πέρασε από την Ομόνοια ως προπονητής και ως τεχνικός διευθυντής, όμως στο παρελθόν είχε... φλερτάρει με το αντίπαλο δέος, τον ΑΠΟΕΛ

Όταν ο Λάρκου έχασε τον ύπνο του για τον ΑΠΟΕΛ!

Στέλιος Στέλιου  31/05/2019 06:41
Στο Νεόφυτο Λάρκου πέφτει το βάρος της στελέχωσης του ρόστερ της Ομόνοιας για τη νέα χρονιά. Ο 53χρονος με το ρόλο του τεχνικού διευθυντή θα επιχειρήσει να δυναμώσει τους πράσινους για να επανέλθουν σε πρωταγωνιστική πορεία.
 
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Νεόφυτος Λάρκου εργάζεται στους πράσινους, αφού τη σεζόν 2011-12 είχε καθίσει στον πάγκο της ομάδας της Λευκωσίας.
 
Πέραν από αυτές τις ιδιότητες, είχε υπάρξει η πιθανότητα να αγωνιστεί και ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, καθώς oι πράσινοι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον όταν φορούσε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια.
 
Για λογαριασμό του είχε κινηθεί και το αντίπαλο δέος, ο ΑΠΟΕΛ, που μάλιστα ήταν σε προχωρημένες επαφές με τον παίκτη. Οι δύο πλευρές είχαν συναντήσεις και το θέμα ήταν σε καλό δρόμο για να φορέσει ο παίκτης τα γαλαζοκίτρινα.
 

 
«O προβληματισμός μου ήταν έντονος. Δεν το κρύβω ότι πέρασα και κάποια βράδια χωρίς ύπνο... αφού οι σκέψεις δεν με άφηναν να κοιμηθώ. Η απόφαση ήταν όντως πολύ δύσκολη. Το ενδιαφέρον που είχαν κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες του τόπου μας για μένα, με γέμιζε ικανοποίηση.
 

Ιδιαίτερα η πρόταση του ΑΠΟΕΛ, που ήταν και πιο κοντά, με τιμούσε ιδιαίτερα. Το άμεσο ενδιαφέρον των ανθρώπων της ΑΕΚ μ' έκανε να σκέφτομαι ακόμα περισσότερο.
 
Ήταν μία επιλογή πρόκληση και η απόφαση για να παρθεί μου πήρε πολύ, πάρα πολύ χρόνο και σκέψεις» ανάφερε σε δηλώσεις του ο Νεόφυτος Λάρκου.
 

Τελικά, οι διοικούντες την ΑΕΚ ξεκινώντας τον προγραμματισμό από το συγκεκριμένο θέμα, έπεισαν τον Νεόφυτο Λάρκου για να παραμείνει στην ομάδα της Λάρνακας και για τα επόμενα χρόνια.
 
«Ποτέ δεν είπα ότι μόνο αυτοί είναι οι λόγοι που με κράτησαν στην ομάδα. Λήφθηκαν βέβαια πολύ σοβαρά υπόψη» απάντησε όταν ρωτήθηκε εάν ο λόγος της παραμονής του ήταν συναισθηματικός και συμπλήρωσε: «Θα ήταν ψέμα να πω ότι το οικονομικό πέρασε για μένα σε δεύτερη μοίρα, αφού ήταν ένα θέμα που σκέφθηκα πολύ και πρέπει να παραδεχθώ ότι η πρόταση της ΑΕΚ με ικανοποιούσε. Όσον αφορά την δόξα και σ' αυτό το θέμα δεν νομίζω η ΑΕΚ να στερείτε προσόντων, αφού είναι μία ομάδα πολλά ακόμα περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω ότι στο μέλλον θα τα καταφέρει.


 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Νεόφυτος Λάρκου αγωνίστηκε μόνο στους κιτρινοπράσινους και τον Πεζοπορικό.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας