BINTEO: Ένας αγνός ΑΠΟΕΛίστας στην OMADA-«Είναι το έξω μου, είναι η ζωή μου»

Οικογένεια, αφοσίωση, πίστη... Μέσα σε αυτές τις τρεις λέξεις κατάφερε να χωρέσει μετά δυσκολίας την αστείρευτη αγάπη που τρέφει για τον ΑΠΟΕΛ, ο Χριστόφορος Τόφαρος. Ένας αγνός οπαδός των γαλαζοκιτρίνων, που αν και βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο, τίποτα δεν τον εμποδίζει για να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα της καρδιάς του. 
 
Εδώ και 23 περίπου χρόνια, ο Χριστόφορος Τόφαρος ακολουθεί τον ΑΠΟΕΛ στα γήπεδα και είναι πιο περήφανος από ποτέ για τη μεγάλη του αγάπη, αφού όπως ο ίδιος εξομολογείται στην OMADA του REPORTER, «ο ΑΠΟΕΛ είναι η καθημερινότητα μου, δεν θυμάμαι μέρα που να μην ασχοληθώ με την ομάδα μου, έστω για το οτιδήποτε. Είναι κάτι που με ευχαριστεί, που με ηρεμεί, που γεμίζει τον χρόνο μου».
 
Μπορεί για τον υπόλοιπο φίλαθλο κόσμο, ο ΑΠΟΕΛ να είναι απλά μια ομάδα, την οποία θα παρακολουθήσει μόνο κάθε Σαββατοκύριακο. Για τον Τόφαρο ωστόσο, οι πολυπρωταθλητές Κύπρου, είναι όλη του η ζωή. «Εμένα το γήπεδο, ήταν, είναι και θα παραμείνει το έξω μου, γιατί λόγω συνθηκών δεν έχω άλλου είδους έξω ζωή και είναι κάτι που προτιμώ να κάνω και να πηγαίνω στο γήπεδο».
 
Την ίδια ώρα, ο Χριστόφορος Τόφαρος, μιλάει για τις φιλίες που ανέπτυξε στα γήπεδα που βρίσκεται ανελλιπώς κάθε βδομάδα, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στον ιδιαίτερο τρόπο προσέγγισης του ποδοσφαίρου από τους φίλαθλους που είναι σε τροχοκάθισμα. «Οι ανάπηροι έχουμε ένα άλλο τρόπο σκέψης για το ποδόσφαιρο, που ο καθένας υποστηρίζει την ομάδα του με ένα αγνό τρόπο. Δεν υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ μας. Εδώ και πολλά χρονιά πάμε σε ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια για παράδειγμα και είναι πάρα πολύ ήσυχα και όμορφα. Μάλιστα, έκανα και φίλους Ομονοιάτες και περιμένω τους αγώνες για να τους δω».
 
Καταληκτικά, ο αγνός οπαδός των γαλαζοκιτρίνων, στέλνει το δικό του μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, αποδεικνύοντας παράλληλα και το μεγαλείο της ψυχής του. «Εγώ επέλεξα να είμαι ο εαυτός μου, εάν αυτό τον εαυτό μου κάποιοι τον αποδέχονται, εγώ είμαι χαρούμενος», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, ο Χριστόφορος Τόφαρος. 
 
Δείτε τη συνέντευξη στην κάμερα της OMADA:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία