Ο ιδιαίτερος Ουάρντα, το hit «μελαχρινάκι» και ο αποκλεισμός για παρενόχληση

Στον αστερισμό του Αμρ Ουάρντα βρίσκονται οι φίλοι της Ανόρθωσης τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο Αιγύπτιος άσος στο ανεπίσημο ντεμπούτο του στη φιλική αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα, ήταν απολαυστικός και σκόραρε δύο γκολ.

Ορεξάτος και έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα της Αμμοχώστου παρουσιάστηκε ο νεοαποκτηθέντας άσος, ο οποίος με την ποιότητα που διαθέτει μπορεί να βοηθήσει την Κυρία και παράλληλα να την ανεβάσει και επίπεδο.

Παράλληλα, ρίχνοντας μια ματιά στο παρελθόν του Αμρ, μπορούσε να πούμε πως πρόκειται για ένα... προβληματικό ποδοσφαιριστή για τα σημερινά δεδομένα, η καλύτερα ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Μάλιστα, αυτό είναι και κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θέλησε, εν μέρει, αρκετές φορές να τον ξεφορτωθεί, παραχωρώντας τον δανεικό σε άλλες ομάδες.

Αυτό είναι κάτι, που σίγουρα οι ιθύνοντες της ομάδας της Αμμοχώστου προτού προχωρήσουν στην απόκτηση του, το έλαβαν υπόψιν και αναμφίβολα το είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι πότισε... φαρμάκι την Καρμιώτισσα μέσα σε δύο λεπτά ο Ουάρντα

Ο Ουάρντα είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος θέλει ιδιαίτερη αντιμετώπιση, αφού για να βρεις τα κουμπιά τους δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Ωστόσο, πλέον, στην Ανόρθωση γνωρίζουν με τι άνθρωπο έχουν να κάνουν και θα χρειαστεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ο Αιγύπτιος άσος, όσο δουλευταράς είναι, άλλο τόσο είναι και ένα ιδιαίτερο παιδί, ένα παιδί που θέλει να γίνεται το δικό του και έτσι η ομάδα του πρέπει να πηγαίνει με τα νερά του.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, εξάλλου δεν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές, ως χαρακτήρες, οι ίδιοι και αυτό είναι αδύνατο!

Ο Αμρ Ουάρντα αποτελεί μια ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα περίπτωση, ενός ποδοσφαιριστή, o οποίος έχει την ποιότητα για να ξεχωρίσει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, ωστόσο διαθέτει και και έναν αρκετά ιδιόρρυθμο χαρακτήρα.

Γνωρίζοντας πως ο Ουάρντα είναι... ιδιαίτερος χαρακτήρας και στην Ανόρθωση, επιλέγοντας να  τον ντύοσουν στα κυανόλευκα, φαίνεται και η πίστη του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος με την πρώτη ευκαιρία άναψε το πράσινο για την απόκτηση του.

Ο Γεωργιανός τεχνικός πιστεύει πολύ ότι o 27χρονος άσος, έχει την ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί να είναι ένας βασικός συντελεστής, στην προσπάθεια που θα κάνει η Ανόρθωση για να υλοποιήσει τους στόχους της τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Το… μελαχρινάκι από την Αίγυπτο

Μέσα σ’ όλα όσα πέτυχε στο πρώτο πέρασμα του στον Ατρόμητο, τη σεζόν 2017-2018 ήταν και η ηχογράφηση του τραγουδιού «Βρε Μελαχρινάκι» το Μάρτιο του 2018, μια ηχογράφηση που έμεινε αξέχαστη και τον συνοδεύει μέχρι και σήμερα. 

Πρόκειται για ένα άτομο που είναι έξω καρδιά, ένα από τους μεγαλύτερους πλακατζήδες εντός αποδυτηρίων, αλλά και ένα άνθρωπο που του αρέσει η διασκέδαση και αυτό διαφάνηκε και από το «Μελαχρινάκι».

Ο 27χρονος άσος άφησε για λίγο το ποδόσφαιρο και μας έδειξε το άλλο του ταλέντο, το τραγούδι! Αποφάσισε να τραγουδήσει το γνωστό «Μελαχρινάκι» και στο βίντεο που τράβηξε μάλιστα, έριξε και το χορό του στο «ντιμπι ντιμπι ντιμπι ντάι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο Ουάρντα πήρε μικρόφωνο και έδωσε ρεσιτάλ με το «μελαχρινάκι»

Μάλιστα, ο 27χρονος άσος έκανε μέχρι και φανέλα που έγραψε #DibiDibiDai. Έτσι διαπιστώνει κάποιος, εύκολα, πως ο Αμρ Ουάρντα και το γνωστό τραγούδι «Μελαχρινάκι»... έγιναν ένα. 

Το καλύτερο διάστημα στην Ελλάδα

Ο Ουάρντα το καλοκαίρι του 2018 γύρισε στην Τούμπα και αρχικά έπεισε τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Λουτσέσκου ότι αξίζει μιας ευκαιρίας.

Παρέμεινε στο ρόστερ και εκείνο το διάστημα έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις του φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με «χάι λάιτ» το γκολ που είχε πετύχει στο «Ντα Λουζ» απέναντι στην Μπενφίκα για τα play offs του Champions League.

Συνολικά ο 27χρονος άσος πραγματοποίησε 22 εμφανίσεις, σκόραρε ένα γκολ και είχε και μια ασίστ. Τον Ιανουάριο του 2019, αποφασίστηκε να δοθεί εκ νέου δανεικός στον Ατρόμητο.

Η άστατη εξωγηπεδική ζωή του ήταν ένα ζήτημα, ενώ και ο ίδιος δεν έδειχνε να είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του ζητώντας να φύγει ξανά με προορισμό το Περιστέρι, όπου μέτρησε άλλες 14 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Ακολούθως, επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και κατέληξε ξανά δανεικός, στη Λάρισα, όπου έκανε μια πολύ καλή σεζόν (2019-20) με 7 γκολ και 8 ασίστ σε 23 παιχνίδια.

Ο αποκλεισμός για παρενόχληση μοντέλου

Οι περιπέτειες τελειωμό δεν έχουν για τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος έχει τον... μαγνήτη και προσελκύει κάθε είδους μπλεξίματα. Πριν από δύο χρόνια ο ταλαντούχος Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, κατηγορήθηκε πως παρενόχλησε γνωστό μοντέλο μέσω των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 

Το συγκεκριμένο σκάνδαλο είχε προκαλέσει σάλο στην «χώρα των Φαραώ», ενώ το μοντέλο που προχώρησε στη σχετική καταγγελία ήταν 22χρονη Αιγύπτια, ελληνικής καταγωγής, η Φαίδρα Γκουγκούλη, η οποία κατηγόρησε τον διεθνή ποδοσφαιριστή, για σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη το 2016. 

Η 22χρονη μίλησε, τότε, στα Μέσα της πατρίδας της και αφότου ανάρτησε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μερικά από τα μηνύματα που φέρεται να της έστειλε ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, καθώς και ηχητικά μηνύματα, στα οποία ισχυρίστηκε ότι ακουγόταν η φωνή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η selfie με Ουάρντα στα γραφεία της Ανόρθωσης και η ατάκα Πουλλαϊδη (pic)

Ο Αιγύπτιος, σύμφωνα πάντα με όσα είχε αναφέρει η 22χρονη, την παρενοχλούσε καιρό και της ζητούσε επίμονα να συναντηθούν. Εκείνη, ωστόσο, αρνήθηκε και ο Ουάρντα εξοργίστηκε, βρίζοντάς τη και απειλώντας τη, ότι θα στείλει τα μηνύματα στους γονείς της.

Όπως είχε τονίσει η Φαίδρα Γκουγκούλη, αρχικά της έστειλε στο Instagram και της ζήτησε να συναντηθούν. Εκείνη αρνήθηκε και ο Ουάρντα, όπως δήλωσε η νεαρή γυναίκα, την αποκάλεσε «σκύλα» και την μπλόκαρε.

Μάλιστα, σε ανάρτηση της η 22χρονη είχε αναφέρει πως «στη συνέχεια μού έστειλε στο Snapchat και μου ζήτησε και πάλι να συναντηθούμε στο σπίτι του. Αρνήθηκα ξανά και με ρώτησε αν έχω κάνει σεξ πρόσφατα. Απάντησα ''ναι''. Τότε με αποκάλεσε πόρνη, με μπλόκαρε εκ νέου, αλλά τον βρήκα μετά από λίγο καιρό στο Instagram και του έστειλα ένα ηχητικό μήνυμα: ''Δεν με ξέρεις, δεν ξέρεις ποια είμαι, έχεις κοπέλα και συνεχίζεις να μου στέλνεις μηνύματα, οπότε εγώ είμαι η πόρνη ή εσύ ο μ@λ@κ@ς;''. Μετά από αυτό άρχισε να με απειλεί ότι θα πει αυτό που του είπα στην οικογένειά μου και στους φίλους μου. Το κάνω αυτό γιατί θέλω όλα τα κορίτσια να μάθουν ποιος είναι».

Ο αιγυπτιακός Τύπος είχε ασχοληθεί εκτενώς με την υπόθεση, τότε, και τα Μέσα ενημέρωσης, ζήτησαν και την άποψη ψυχολόγων για το ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα του ποδοσφαιριστή.

Επιπλέον, υπήρξαν, μάλιστα, αναφορές ότι η υπόθεση είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και υπάρχουν πολλές και πολύ πιο σοβαρές περιπτώσεις.

Παράλληλα, σε  επικοινωνία που είχαν μαζί με τον Ουάρντα δημοσιογράφοι από την Αίγυπτο, ο 27χρονος άσος υποστήριξε ότι έχει κλείσει τους λογαριασμούς του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πώς εδώ και 45 μέρες είχε πέσει θύμα χάκερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πάτησε Κύπρο και έβαλε το κασκόλ της Ανόρθωσης ο Ουάρντα (pic)

Συνεπώς, μετά το σάλο που ξέσπασε στην πατρίδα του, το 2019, οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αιγύπτου, πήραν την απόφαση για τον εξοστρακισμό του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, εν μέσω της συμμετοχής του στο Copa Africa, για πειθαρχικούς λόγους.

Η ομοσπονδία της Αιγύπτου προχώρησε στην απόφαση αυτή, όπως είχε αναφερθεί τότε, για λόγους που έχουν να κάνουν με την πειθαρχία, την αφοσίωση και την συγκέντρωση. Η απόφαση αυτή πάρθηκε ελέω των αρκετών πειθαρχικών παραπτωμάτων στα οποία είχε υποπέσει ο Ουάρντα, με τα διεθνή Μέσα, να ανέφεραν μάλιστα πως ο 27χρονος άσος, δεν τέθηκε εκτός μόνο για τη συγκεκριμένη διοργάνωση αλλά διά παντός!

Έτσι, η αποβολή του από την Εθνική του ομάδα δεν ήταν ότι καλύτερο για τον ίδιο και μέχρι σήμερα δεν έχει κληθεί ξανά από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αιγύπτου, Χοσάμ Ελ Μπαντρί.

Ο Αμρ δεν επιθυμεί μόνο να επανέλθει στην Εθνική Αιγύπτου, αλλά να κατακτήσει το αφρικανικό Κύπελλο. Ωστόσο, αν γίνει κάτι τέτοιο μέσα στο προσεχές διάστημα, ο χρόνος θα το δείξει. 

Συνεπώς, με αυτά τα δεδομένα ο Τιμούρ Κετσπάγια, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, δεν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του 27χρονου άσου, με την προϋπόθεση ότι δεν θα κληθεί στην Εθνική του ομάδα, για το Κόπα Άφρικα που θα διεξαχθεί στο Καμερούν από τις 9 Ιανουαρίου.

O λόγος που επέλεξε το «74»

Με το που έβαλε την υπογραφή του στην Κυρία ο 27χρονος άσος, γνωστοποιήθηκε ότι ο αριθμός που θα φορά στην πλάτη θα είναι το «74». Ένα αριθμό, ιδιαίτερα ευαίσθητο και για την Ανόρθωση, λόγω της Τουρκικής Εισβολής.

Η επιλογή του Αιγύπτιου εξτρέμ δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού διάλεξε να φορά τη φανέλα με τον αριθμό «74», ως φόρο τιμής στα θύματα της θλιβερής νύχτας που πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Αλ Αχλί-Αλ-Μασρί.

Συγκεκριμένα, τον Φεβρουάριο του 2012, 74 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο περιθώριο του εν λόγω αγώνα, στο "Port Said Stadium".

Μια τραγωδία που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στο ποδόσφαιρο της Αιγύπτου. Στο παρελθόν ο Ουάρντα, που αγωνιζόταν στην Αλ Αχλί, αποφάσισε να φορά τον συγκεκριμένο αριθμό. Ο 27χρονος, μάλιστα, πέραν από την Αλ Αχλί, φορούσε το νούμερο «74» και στην πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το ροζ σκάνδαλο, το «ο μπαμπάς σας λέει καληνύχτα» και το φιλί του Ουάρντα

Δειτε Επισης

Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό