Τα έκανε όλα, τα έζησε όλα, αλλά τον λύγισε ο θάνατος του νεογέννητου γιου του

Στα 20 χρόνια κατά τα οποία μεσουρανεί στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις. Εντός και εκτός γηπέδου. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, όμως, σχεδόν πάντα κατάφερνε να τις αντιμετωπίσει και να βγει νικητής. Ωστόσο ακόμη και αυτός ο υπεράνθρωπος του αθλητισμού, που στα 37 του μοιάζει να έχει νικήσει τον χρόνο, δεν μπόρεσε να νικήσει τον θάνατο.

Ο υπερήρωας των παιδιών όλου του κόσμου δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα για να αποτρέψει την απώλεια του νεογέννητου γιου του και βιώνει μαζί με τη σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκες τη μεγαλύτερη τραγωδία που μπορεί να βιώσει ένας γονιός. Τον περασμένο Οκτώβριο Κριστιάνο και Χεορχίνα ανακοίνωσαν, μέσω των social media, ότι η οικογένειά τους στα τέλη της άνοιξης θα υποδεχθεί δύο νέα μέλη, καθώς η Ισπανίδα σύντροφός του κυοφορούσε δίδυμα (ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι).

Ο Κριστιάνο, πατέρας τεσσάρων παιδιών (τρία από παρένθετες μητέρες και ένα με τη Χεορχίνα), είχε δηλώσει ότι θέλει να φτάσει στον μαγικό αριθμό 7 (όπως το νούμερο της φανέλας του), ωστόσο οι επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στον τελευταίο μήνα της κύησης είχαν ως αποτέλεσμα την εσπευσμένη εισαγωγή της Χεορχίνα στο νοσοκομείο με τραγικό επίλογο την απώλεια του αγοριού. 

«Είμαστε στην πολύ δύσκολη θέση να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο το γεγονός ότι γεννήθηκε το μικρό μας κοριτσάκι μάς δίνει δύναμη και ελπίδα για να ζήσουμε στιγμές ευτυχίας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για τη φροντίδα και την υποστήριξη.

Όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητά μας αυτή δύσκολη στιγμή. Αγοράκι μας, είσαι ο άγγελός μας! Θα σε αγαπάμε για πάντα», ανέφερε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ο CR7 προκαλώντας θλίψη σε όλο τον κόσμο κι αναγκάζοντας φίλους και εχθρούς να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους.

Τα δύσκολα χρόνια

«Δεν έχω γνωρίσει ποτέ μου άνθρωπο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από του Ρονάλντο», είχε πει πριν από πολλά χρόνια ο Γουέιν Ρούνεϊ για τον Πορτογάλο συμπαίκτη του, αποκαλύπτοντας ένα από τα μυστικά που μετέτρεψαν το φτωχόπαιδο από το νησί Μαδέιρα σε παγκόσμιο σταρ.

Και η ζωή του όλη είναι ένα παραμύθι, το οποίο ακόμη δεν έχει τελειώσει και πολλά κεφάλαιά του δεν είναι πασπαλισμένα με τη χρυσόσκονη που υπάρχει γύρω από τη ζωή ενός ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης. Ο πρεσβύτερος της οικογένειας που δημιούργησαν ο Ζοσέ Ντίνις Αβέιρο και η Μαρία Ντολόρες μεγάλωσε στη συνοικία Σάντο Αντόνιο του Φουντσάλ σε ένα μικρό σπίτι όπου μοιραζόταν το ίδιο δωμάτιο με τα τρία αδέλφια του (ένα αγόρι και δύο κορίτσια).

Ως ο μικρότερος ήταν κι ο πιο χαϊδεμένος, αλλά η «τύχη» του σταματούσε στο ότι συνήθως τα αδέλφια του αναλάμβαναν την ευθύνη για τις ζημιές που είχε κάνει, ενώ μπορούσε μεγαλώνοντας να χρησιμοποιεί τα ρούχα και τα παπούτσια του μεγαλύτερου αδελφού του.

Με αυτά ξεκίνησε να παίζει μπάλα στην ομάδα της γειτονιάς, όπου είχε και την πιο στενή σχέση με τον πατέρα του. Ο Ζοσέ, πρώην στρατιωτικός, μετά τον πόλεμο στην Αγκόλα επέστρεψε με κλονισμένη ψυχική υγεία και βρήκε παρηγοριά στο αλκοόλ.

Ο μικρός Κριστιάνο ποτέ δεν ένιωσε την πατρική στοργή (δεν ξεσπούσε στα παιδιά του, αλλά συνήθως στη γυναίκα του) και όταν γράφτηκε στην ποδοσφαιρική ακαδημία της Αντορίνια ο Ζοσέ για να μπορεί να είναι κοντά του, πέρα από κηπουρός (που ήταν η κύρια εργασία του), αποφάσισε να αναλάβει και τον ρόλο του φροντιστή στην ομάδα. Στο μικρό νησί της Μαδέιρα το ταλέντο του δεν άργησε να γίνει γνωστό και να μεταπηδήσει στη Νασιονάλ και από εκεί, στα 12 του, να κάνει το μεγάλο άλμα για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Το ταξίδι προς την κορυφή μόλις είχε ξεκινήσει, αλλά προτού βρει την Ιθάκη του είχε ακόμη πολλά εμπόδια να ξεπεράσει.

Συνδέοντας, με έναν τραγικό τρόπο, το χθες με το σήμερα της ζωής του Κριστιάνο, ο CR7 στα 20 του χρόνια έχασε τον πατέρα που ουσιαστικά δεν γνώρισε ποτέ και τώρα έχασε τον γιο που δεν πρόλαβε να πάρει στην αγκαλιά του. Κι οι δύο απώλειες που σημάδεψαν τη ζωή του συνδέονται με το Μάντσεστερ. Τώρα είναι ξανά παίκτης της Γιουνάιτεντ. Το 2005 φορούσε και πάλι τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» όταν ο Ζοζέ Ντίνις Αβέιρο άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας κατεστραμμένο συκώτι από το αλκοόλ…

Ο Σεπτέμβριος του 2019 τον βρίσκει στο Τορίνο ως παίκτη της Γιουβέντους να δίνει συνέντευξη στον Αγγλο δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν μιλώντας για τη ζωή του. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έδειχνε να απολαμβάνει το κάθε λεπτό μέχρι τη στιγμή που ο Μόργκαν τον καλεί να δουν μαζί ένα βίντεο νορβηγικού τηλεοπτικού σταθμού που παραμονές του τελικού του Euro 2004 είχε στείλει συνεργείο στη Μαδέιρα προκειμένου να μιλήσει με τον πατέρα του.

Το πρόσωπό του σφίγγεται, «δένει» τα χέρια του από αμηχανία, αλλά το βλέμμα του είναι καρφωμένο στην οθόνη όπου ακούει τον πατέρα του για πρώτη φορά να λέει (μεταξύ άλλων) δημόσια για το στερνοπαίδι του: «Είμαι περήφανος να βλέπω τον γιο μου να πετυχαίνει όλα αυτά τα πράγματα». Βουρκώνει, προσπαθεί να σκουπίσει τα δάκρυα με τα χέρια του και καταφέρνει να ψελλίσει: «...Δεν το είχα δει ποτέ αυτό το βίντεο. Η μητέρα μου, τα αδέλφια μου, ακόμη κι ο πρώτος μου γιος με έχουν δει να σηκώνω τρόπαια. Ο πατέρας μου όχι. Δεν τον ήξερα καλά. Ηταν αλκοολικός και ποτέ δεν είχα μια φυσιολογική κουβέντα μαζί του».

Κι ίσως έτσι εξηγείται το γιατί ο ίδιος είναι τόσο υπερπροστατευτικός με τα παιδιά του και θέλει να είναι σίγουρος ότι θα έχουν μια διαφορετική ζωή απ’ αυτή που έζησε ο ίδιος. 

Μια μεγάλη οικογένεια

Η Μαρία Ντολόρες ήταν πάντα το στήριγμά του και ας είχε παραδεχθεί δημόσια ότι η προβληματική κατάσταση του συζύγου της και η φτώχεια την είχαν οδηγήσει στο να ζητήσει από τους γιατρούς να κάνει έκτρωση. Ευτυχώς δεν το έκανε πράξη και παρόλο που φροντίζει να την πειράζει συχνά πυκνά γι’ αυτό το θέμα, τής έχει παθολογική αγάπη. Κι όταν νίκησε δύο φορές τον καρκίνο και κατάφερε να ξεπεράσει αλώβητη το εγκεφαλικό που υπέστη στις αρχές του 2019 είχε δηλώσει: «Δεν έχω πια πατέρα, αλλά δεν θέλω να χάσω και τη μαμά μου, οπότε δεν θα παρακολουθεί από δω και πέρα τα μεγάλα παιχνίδια στα οποία αγωνίζομαι και τα ζει με μεγάλο άγχος. Η μητέρα μου είναι ο πυλώνας της οικογένειας και αυτό που έχω σήμερα είναι επειδή με υποστήριζε πάντα».

Η Μαρία Ντολόρες ήταν αυτή που πέταξε στις ΗΠΑ τον Ιούνιο του 2010 για να πάρει από το μαιευτήριο τον Κριστιάνο τζούνιορ, τον πρωτότοκο γιο του, που γεννήθηκε από παρένθετη μητέρα για την οποία ακόμη και σήμερα δεν έχει γίνει γνωστό στο παραμικρό.

«Πάντα ονειρευόμουν να κάνω μικρός ένα παιδί. Να με δει να παίζω στην τηλεόραση, να με δει στο γήπεδο και να θέλει να γίνει σαν εμένα. Ηταν ένα από τα πιο μεγάλα μου όνειρα», είχε δηλώσει λίγο αργότερα σε συνέντευξή του. Τον Ιούνιο του 2017 (κι ενώ ήταν ήδη σε σχέση με τη Χεορχίνα) ανακοίνωσε ότι απέκτησε δίδυμα (την Εύα και τον Ματέο) πάλι μέσω παρένθετης μητέρας, για να ακολουθήσει στις 12 Νοεμβρίου του ίδιου χρόνου η γέννηση της Αλάνα Μαρτίνα, την οποία έφερε στον κόσμο η Χεορχίνα σε μαιευτήριο της Μαδρίτης.

Ο έρωτας η 28χρονη είναι πλέον η μακροβιότερη σχέση του, αν και η πιο… άσημη από τις γυναίκες που βρέθηκαν στο πλευρό του. Η ίδια σε συνέντευξή της στη «Sun» έκανε λόγο για «έρωτα με την πρώτη ματιά» με την πρώτη τους συνάντηση να είναι σε ένα κατάστημα Gucci όπου δούλευε ως βοηθός πωλήτριας. Λίγες ημέρες αργότερα συναντήθηκαν σε μια εκδήλωση της Dolce & Cabana κι από εκείνο το βράδυ είναι μαζί.

Κι ίσως αυτό που έκανε το ζευγάρι αχώριστο είναι οι παρόμοιες ιστορίες που τους διακρίνουν. Γεννημένη στην κωμόπολη Χάκα στους πρόποδες των Πυρηναίων, από Ισπανίδα μητέρα και Αργεντινό πατέρα η Χεορχίνα δεν είχε τα πιο εύκολα παιδικά χρόνια.

Ο πατέρας της Χόρχε Ροντρίγκες (ο οποίος απεβίωσε το 2019) ήταν ποδοσφαιριστής, αλλά όταν κρέμασε τα παπούτσια αποφάσισε να αλλάξει καριέρα κι έγινε… έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος μάλιστα συνελήφθη το 2003 και καταδικάστηκε σε 10ετή κάθειρξη! Ουσιαστικά και η Χεορχίνα μεγάλωσε χωρίς την παρουσία ισχυρής πατρικής φιγούρας, όπως ακριβώς και ο Κριστιάνο, και αυτά τα κοινά βιώματα προφανώς έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να γίνουν ζευγάρι.

Στην ίδια συνέντευξη όπου λύγισε αντικρίζοντας το άγνωστο βίντεο με τον πατέρα του, ο Ρονάλντο ρωτήθηκε για το ποιο θεωρεί ο ίδιος ως το καλύτερο γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του. «Το ανάποδο ψαλιδάκι στον προημιτελικό του Champions League κόντρα στη Γιουβέντους ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης», είχε απαντήσει χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ όταν ο Πιρς Μόργκαν τον ρώτησε «το να σκοράρεις ένα τέτοιο γκολ ήταν καλύτερο από το να κάνεις σεξ;», χαμογέλασε και με ύφος που δεν άφηνε κανένα περιθώριο είπε: «Οχι… Δεν είναι καλύτερο από το σεξ με τη Χεορχίνα μου».

Οι παλιές αγάπες

Προτού όμως καταλήξει στην αγκαλιά της μόνης γνωστής βιολογικής μητέρας των παιδιών του, είχε αρκετές σχέσεις και… περιπέτειες. Νέος, όμορφος, εξαιρετικά ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε όλο το πακέτο για να αποτελέσει το μήλον της Εριδος για τον γυναικείο πληθυσμό, αλλά η αλήθεια είναι ότι η πρώτη φορά που προκάλεσε αίσθηση για τα προσωπικά του ήταν η στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η σχέση του με την Ιρίνα Σάικ. Προτού όμως φτάσουμε στο μοντέλο από τη Ρωσία, ο CR7 είχε χρεωθεί διάφορες άλλες σχέσεις που είχαν άμεση ή έμμεση σχέση με την πατρίδα του.

Η πρώτη επίσημη αγαπημένη του, με την οποία μάλιστα ταξίδεψε μαζί στο Μάντσεστερ όταν έκανε το μεγάλο άλμα για τη Γιουνάιτεντ ήταν η Ζορντάνα Ζαρντέλ. Κι αν σε κάποιους θυμίζει κάτι το όνομα, πρόκειται για τη μικρή αδελφή του Βραζιλιάνου επιθετικού Μάριο Ζαρντέλ, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Πόρτο, αλλά το 2001 μετακόμισε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας όπου είχε αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του ο νεαρός Κριστιάνο.

Η σχέση τους δεν κράτησε πολύ και η επόμενη γυναίκα που μπήκε στη ζωή του ήταν η Μέρτσε Ρομέρο. Η γεννημένη στην Ανδόρα, αλλά μεγαλωμένη στην Πορτογαλία τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο ήταν κατά 9 χρόνια μεγαλύτερή του και πρόσφατα διαζευγμένη, με το ειδύλλιο να διαρκεί μόλις έναν χρόνο και το τέλος του να ανακοινώνεται από την ίδια τη Ρομέρο μέσω της εκπομπής της.

Η επόμενη σχέση του Πορτογάλου έκανε τα βρετανικά ταμπλόιντ να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, καθώς συνδέθηκε με την Τζέμα Ατκινσον. Γνωστό μοντέλο στο Νησί, το οποίο εξελίχθηκε σε ηθοποιό και με καταγωγή από το Μάντσεστερ, συνδέθηκε με τον Κριστιάνο, αλλά και η δική τους ιστορία δεν κράτησε παρά λίγους μήνες. Ο Ρονάλντο έχοντας καθιερωθεί πλέον ως ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο με τους παπαράτσι να «σκοτώνονται» για μια φωτογραφία του, τα επόμενα χρόνια είδε το όνομά του ουκ ολίγες φορές να είναι… μπλεγμένο σε διάφορα love stories. Το 2007 συνδέθηκε με την Ινδή ηθοποιό Μπιπάσα Μπάσου, καθώς βρέθηκαν μαζί σε μια εκδήλωση και το ίδιο βράδυ εθεάθησαν αγκαλιά στο πάρτυ που ακολούθησε.

Το 2009 όταν μετακόμισε στη Μαδρίτη συνδέθηκε με ένα άλλο μοντέλο, την Ισπανίδα Νερέιδα Γκαγιάρδο, αλλά μετά από έναν μήνα τη χώρισε με ένα μήνυμα στο κινητό προκαλώντας την οργή της.

Τα… προσωπικά του Κριστιάνο πέρασαν τα επόμενα χρόνια σε άλλο επίπεδο, καθώς λίγους μήνες αργότερα οι φωτογραφίες που τον αποθανάτιζαν να διασκεδάζει αγκαλιά με την Πάρις Χίλτον σε κλαμπ του Λος Αντζελες έκαναν τον γύρο του κόσμου, χωρίς ποτέ οι φήμες να επιβεβαιωθούν, ενώ με την επιστροφή του στη Μαδρίτη συνδέθηκε με την Κιμ Καρντάσιαν!

Η Ιρίνα Με τον Κριστιάνο να λάμπει πλέον με τη φανέλα της Ρεάλ και τον πολυμήχανο μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες να του κλείνει λαμπερές συμφωνίες και εκτός γηπέδου, ο Πορτογάλος βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια της Armani. Κι εκεί έμελλε να γνωρίσει τον πρώτο μεγάλο έρωτα της ζωής του: την Ιρίνα Σάικ.

Το μοντέλο από τη Ρωσία είχε ήδη αρχίσει να χτίζει τον δικό του μύθο στον χώρο της μόδας, οι δυο τους δεν άργησαν να έρθουν κοντά και πλέον η showbiz είχε το πιο καυτό ζευγάρι. Αν και αμφότεροι προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση τα φλας άστραφταν ενώ έκαναν κι ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο στην ισπανική «Vogue».

Κι ενώ όλα έμοιαζαν να κυλούν ιδανικά, το καλοκαίρι του 2014, λίγο πριν από το Μουντιάλ της Βραζιλίας, κυκλοφορούν οι φήμες που θέλουν τον Ρονάλντο να την έχει απατήσει με τη Βραζιλιάνα τηλεπερσόνα Αντρέσα Ουράς (γνωστότερη Miss Bum Bum από τον σχετικό διαγωνισμό που είχε κερδίσει). Η πρώτη ρωγμή στη σχέση τους ήταν γεγονός ,αλλά η κοινή τους παρουσία στην απονομή της Χρυσής Μπάλας το 2014 φάνηκε να διώχνει τα σύννεφα που είχαν δημιουργηθεί. Οχι για πολύ όμως…

«Ο γάμος είναι στα σχέδιά μου, αλλά είμαι μικρός ακόμη γι’ αυτό το βήμα», δηλώνει ο Κριστιάνο σε συνέντευξή του στην πορτογαλική τηλεόραση και λίγες εβδομάδες αργότερα η Σάικ τον κάνει unfollow απ’ όλα τα social media. Ο χωρισμός είναι πλέον γεγονός και τον επιβεβαιώνει επισήμως στις αρχές του 2015 ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με επίσημη ανακοίνωσή του.

Η κατηγορία του βιασμού

Όπως προαναφέραμε, στην ποδοσφαιρική του καριέρα βρέθηκε πολλές φορές αντιμέτωπος με διάφορες κρίσεις. Ωστόσο τέτοιες ημέρες πριν από πέντε χρόνια (Απρίλιος 2017) ο κόσμος του ταράχθηκε συθέμελα όταν το περιοδικό «Der Spiegel» αποκάλυπτε ότι το μακρινό 2009 ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε πληρώσει 375.000 ευρώ προκειμένου να αποφύγει τη δίκη με την κατηγορία του βιασμού.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, το οποίο στηρίχθηκε σε μια σειρά εγγράφων που διέρρευσαν μέσω των Football Leaks, στις 13 Ιουνίου 2009 ο Ρονάλντο κατηγορήθηκε για τον βιασμό μιας κοπέλας (της οποίας τα στοιχεία δεν αποκαλύφθηκαν) σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας αλλά μετά από διαπραγματεύσεις οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία, με τον Πορτογάλο να πληρώνει το παραπάνω ποσό.

Η ιστορία προκάλεσε αίσθηση και σχεδόν 1,5 χρόνο αργότερα το «Spiegel» επανήλθε με την αποκλειστική συνέντευξη της καταγγέλλουσας τον βιασμό Κάθριν Μαγιόργκα. Το μοντέλο και πρώην δασκάλα αναφέρθηκε στα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ επιμένοντας στις κατηγορίες περί βιασμού, με την πλευρά του αθλητή να απαντά ότι η συνεύρεση ήταν συναινετική.

Βέβαια οι δικηγόροι του παραδέχθηκαν την υπογραφή της συμφωνίας (και την πληρωμή του συγκεκριμένου ποσού) τονίζοντας ότι αυτό «δεν αποτελεί απόδειξη ενοχής», ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με βίντεο που ανέβασε στο Instagram χαρακτήρισε την όλη ιστορία fake news. Ωστόσο από τη στιγμή που η Μαγιόργκα μίλησε δημόσια για το περιστατικό, οι δικαστικές αρχές της Νεβάδα άνοιξαν ξανά την υπόθεση τον Ιανουάριο του 2019, για να την κλείσουν οριστικά λίγες εβδομάδες αργότερα καθώς δεν υπήρχαν επαρκείς αποδείξεις.

Η ιστορία όμως παραμένει στην επικαιρότητα (μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο απέτρεψε τη δημοσιοποίηση 200 εγγράφων σχετικών με την υπόθεση από τους «New York Times») και σίγουρα είναι ένα από τα πιο μελανά σημεία της αξιοζήλευτης πορείας του.

Η φοροδιαφυγή

Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το brand name Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο περιβόητος Πορτογάλος ατζέντης Ζόρζε Μέντες. Ο Μέντες είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που ο Ρονάλντο εμπιστεύεται τυφλά και αυτός που διαχειρίζεται τα οικονομικά του (μέσω της εταιρείας του Gestifute), αλλά κι αυτός που ανέλαβε την ευθύνη για την εκτεταμένη φοροδιαφυγή για την οποία τον κατηγόρησαν οι ισπανικές αρχές το 2018.

Ο Κριστιάνο (όπως και οι Μέσι, Νεϊμάρ, Μουρίνιο) κρίθηκε ένοχος, αλλά λόγω πρότερου έντιμου βίου τη γλίτωσε με ένα βαρύτατο πρόστιμο 18,8 εκατομμυρίων ευρώ, τεράστιο ποσό για τον οποιονδήποτε, ψίχουλα όμως για τον Πορτογάλο ο οποίος το 2021 ήταν ο αθλητής με το μεγαλύτερο εισόδημα (120 εκατ. δολάρια), ενώ νωρίτερα είχε γίνει ο πρώτος εν ενεργεία αθλητής ο οποίος ξεπέρασε το 1 δισ. δολάρια σε έσοδα, αλλά και ο πρώτος που έσπασε το φράγμα των 500 εκατομμυρίων followers στα social media! Ολα τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν στα ασύλληπτα ρεκόρ που έχει σημειώσει εντός αγωνιστικών χώρων με τη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας ή των συλλόγων που έχει αγωνιστεί…

Κι όμως, αυτός που δεν έχει στο λεξιλόγιό του τη λέξη «δεύτερος» θα άφηνε όλα τα ρεκόρ του κόσμου για να μπορέσει να πάρει αγκαλιά τον γιο του. Για να μπορέσει να του δώσει την αγάπη που δεν εισέπραξε αυτός από τον πατέρα του. Σίγουρα, όμως, θα έχει πλέον έναν δεύτερο άγγελο να τον προσέχει εκεί ψηλά.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση