Έρχεται Κύπρο για Λαΐφη ο ΠΑΟΚ

Ο Φρανκ Άρνεσεν έχει μοιράσει ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών τα οποία παρακολουθούν οι σκάουτς του ΠΑΟΚ την ίδια ώρα που και ο ίδιος κάνει επαφές για την έλευση παικτών που θα λύσουν συγκεκριμένα αγωνιστικά προβλήματα που έχουν εντοπιστεί από τον ίδιο τον Δανό και τον Ίγκορ Τούντορ. 

Η κύρια έρευνα γίνεται για επιτελικό μέσο και στόπερ, αφού οι δύο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος του Δικεφάλου θεωαρούν ότι στην τελική πάσα και τα μετόσπισθεν παρατηρούνται τα μεγαλύτερα κενά.

Όπως έχει ζητήσει ο 37χρονος Κροάτης, ο Άρνεσεν ψάχνει ένα "ποιοτικό δεκάρι" και την ίδια ώρα έχει αρχίσει επαφές και με την πλευρά του Χαρμίτ Σινγκ, του 25χρονου Νορβηγού μέσου (με ινδικές ρίζες) που ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τη Μόλντε στα τέλη του 2015.
 
Ο Σινγκ έχει να δώσει δύο ακόμη επίσημα ματς με τη φανέλα της νορβηγικής ομάδας (στις 26/11 εντός έδρας με την Φενέρμπαχτσε και στις 10/12 με τον Αγιαξ εκτός, στο πλαίσιο του Europa League) και περιμένει να ολοκληρωθούν για να πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον του, την ώρα που οι εκπρόσωποί του κρατούν κλειστά χαρτιά και δεν θέλουν να μιλήσουν για τις επαφές με τον Άρνεσεν.

Σκάουτινγκ στον Λαΐφη
Σε ό,τι έχει να κάνει με την περίπτωση κεντρικού αμυντικού, το ερχόμενο Σάββατο, σκάουτ του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στο ΓΣΠ για να δει τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση και εκτός από τον δανεικό και άκρως φορμαρισμένο, Ευθύμη Κουλούρη, θα ε΄χει την ευκαιρία να δει για μία ακόμη φορά τον Κώστα Λαΐφη, βασικό και αναντικατάστατο στο κέντρο άμυνας της ομάδας της Αμμοχώστου.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία κρούση προς την πλευρά του παίκτη και, λογικά, αυτό θα συμβεί αν και εφόσον ο ΠΑΟΚ κάνει πρόταση για αγορά του παίκτη στην Ανόρθωση.

Ανεβάζει προσφορά για Κωνσταντινίδη
Τέλος, ένα ακόμη επεισόδιο στη διαπραγμάτευση με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη για αναπροσαρμογή και επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2017 έγινε πράξη. Ο Φρανκ Άρνεσεν κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση στην πλευρά του παίκτη (αυξημενες πάγιες απολαβές και ισχυρά μπόνους) και φαίνεται ότι οι δύο πλευρές δεν έχουν μεγάλη απόσταση να διανύσουν για τη συμφωνία.
 
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»