Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Απεβίωσε ο Βλάνταν Τόμιτς

  19/10/2016 19:27
Απεβίωσε ο Βλάνταν Τόμιτς
Ο Βλάνταν Τόμιτς αγωνίστηκε σε Άρη, ΑΕΛ και Ανόρθωση, ενώ φόρεσε και τη φανέλα της Εθνικής Κύπρου

Απεβίωσε ο Βλάνταν Τόμιτς

  19/10/2016 19:27
Θλιβερά νέα για ένα πρώην ποδοσφαιριστή κυπριακών ομάδων, τον Βλάνταν Τόμιτς, ο οποίος σήμερα (19/10) απεβίωσε Θλιβερά νέα για ένα πρώην ποδοσφαιριστή κυπριακών ομάδων, τον Βλάνταν Τόμιτς, ο οποίος σήμερα (19/10) απεβίωσε σε ηλικία 49 ετών.
 
Ο Σέρβος ήρθε στην Κύπρο το 1994 και αγωνίστηκε στα ποδοσφαιρικά γήπεδα μέχρι το 2004, οπότε και κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Είχε αγωνιστεί σε Άρη, ΑΕΛ και Ανόρθωση, ενώ είχε φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής Κύπρου.
 
Αιωνία του η μνήμη...
 
Ανακοίνωση της Ανόρθωσης :
«Η οικογένεια της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, εκφράζει την θλίψη της για τον χαμό του Βλάνταν Τόμιτς σε ηλικία μόλις 49 ετών και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Ο Βλάνταν Τόμιτς φόρεσε την φανέλα της Ανόρθωσης την τριετία 1997-2000, όπως και την περίοδο 2002-03 για ενα εξάμηνο, ενώ κατέγραψε και 5 συμμετοχές με την Εθνική Κύπρου. Με τον φοίνικα στο στήθος κατέκτησε 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα και η παρουσία του στην ομάδα μας θα παραμείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη όλων μας.
Αιωνία του η μνήμη, κι’ ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
 
Aνακοίνωση της ΑΕΛ:
« Η θλίψη είναι μεγάλη. Στο καλό Βλανταν Τόμιτς..» 
 
Ανακοίνωση του Άρη:
«Η οικογένεια του Άρη Λεμεσού συντετριμένη, εκφράζει την θλίψη της για τον άδικο χαμό του Βλάνταν Τόμιτς σε ηλικία μόλις 49 ετών και εκφράζει τα ειλικρινή και βαθειά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Βλάνταν Τόμιτς τίμησε με την παρουσία του την φανέλα του Άρη Λεμεσού την τριετία 1994-1997,το 2002 και το 2004 και δεν είχε σταματήσει ποτέ να βοηθάει και να στηρίζει την ομάδα μας με οποιοδήποτε τρόπο.(το καλοκαίρι ήταν παρών καθ’ όλο το διάστημα της προετοιμασίας της ομάδας μας στην Σλοβενία).

Καλό Παράδεισο φίλε Βλάνταν και Αιωνία σου η μνήμη».
 
Aνακοίνωση της ΚΟΠ:
Θλίψη στην οικογένεια του Κυπριακού ποδοσφαίρου από την είδηση για το θάνατο του Βλάνταν Τόμιτς.
 
Ο Βλάνταν απεβίωσε σήμερα στο Βελιγράδι σε ηλικία 49 ετών.
 
Ο εκλιπών αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην Ανόρθωση όπου έζησε μεγάλες στιγμές με ανάλογες επιτυχίες.
 
Πρώτος του σταθμός στην Κύπρο ήταν ο Άρης και μετά τη θητεία του στην Ανόρθωση αγωνίστηκε στην ΑΕΛ.
 
Ο Βλάνταν Τόμιτς αγωνίστηκε επίσης με τη φανέλα της Εθνικής μας σε πέντε αγώνες.
 
Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τόμιτς.
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας