«Αν δεν κερδίσουν, κινδυνεύουν όλοι!»

Διαστάσεις τελικού προσέδωσε στο επικείμενο παιχνίδι του Ερμή με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (σ.σ. κατόπιν συμφωνίας όλες οι κερκίδες θα παραχωρηθούν στην «Κυρία», αλλά τα έσοδα θα καρπωθεί ο σύλλογος της Αραδίππου) ο Λούκας Φανιέρος.
«Λένε πως για την Ανόρθωση είναι το τελευταίο της χαρτί, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές μου. Όλοι κινδυνεύουν! Δεν έχω πρόβλημα να κάνω αφαιρέσεις και να συνεχίσω με νεαρούς. Αν δεν μπούμε στην εξάδα, δεν υπάρχει λόγος να συντηρώ τέτοιο ρόστερ», κατέστησε σαφές σε συνέντευξή του στον SuperΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος των «φτεροπόδαρων» και συμπλήρωσε: «Αυτή τη στιγμή εγώ είμαι έκτος. Πρέπει να στηριχτώ στα πόδια των ποδοσφαιριστών μου και ν’ ανεβάσω την ψυχολογία τους. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ανόρθωση είναι ένα φιλικό σωματείο, αλλά έχουμε τον ίδιο στόχο. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος ας κερδίσει».
Για την πρόσφατη ήττα από τον Απόλλωνα ο Λούκας Φανιέρος δήλωσε «καθόλου απογοητευμένος. Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, ο Απόλλων είναι σε καλή κατάσταση. Θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο και να χτυπήσουμε στο δεύτερο, αλλά μας χάλασε τα σχέδια το πέναλτι. Δεν έχω παράπονο από τη διαιτησία, πάμε παρακάτω. Άλλωστε και να παραπονεθώ, θα γίνει κάτι; Τα 700 ευρώ πρόστιμο τα τρώμε και μόνοι μας, όπως και το κάναμε πηγαίνοντας για φαγητό όλη η ομάδα μετά το κυριακάτικο παιχνίδι».
Ο πρόεδρος του συλλόγου της Αραδίππου επανέλαβε πως χρειάζονται αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της ΚΟΠ, διευκρινίζοντας πως αυτό δεν αποτελεί εναντίωσή του προς τον πρόεδρό της: «Πρέπει να γίνουν αλλαγές στο πρωτάθλημα, όσο είναι νωρίς. Εγώ είμαι εντάξει, εντός στόχων, αλλά ας μη βλέπουμε μόνο το τομάρι μας, διότι θα έχουμε προβλήματα μετά. Η διαιτησία είναι το τελευταίο. Το βασικότερο είναι το πώς δουλεύει η ομοσπονδία, η οποία πρέπει να υπερασπίζεται τα σωματεία, όχι να τα κατακρίνει και να τα καταδικάζει. Κάθε βδομάδα έχουμε 5.000 ευρώ πρόστιμο. Θα θέσω θέμα να παραιτηθεί ο εκπρόσωπός μας από την ΚΟΠ, διότι δεν κάνει καλά τη δουλειά του. Όχι ότι φταίει αυτός, ό,τι του λένε κάνει. Πρέπει να κάτσει ο πρόεδρός μας, που έχει τα προβλήματα και τα τρεχάματά του, να βάλει κι άλλα άτομα στις επιτροπές, να πληθύνει ο κόσμος, ώστε να παρθούν σωστές αποφάσεις. Τώρα το μόνο που βλέπουμε από την ομοσπονδία είναι το, αν δεν πληρώσεις αυτά τα χρήματα, θα σου αφαιρεθούν βαθμοί».
Τέλος, σχολίασε και την πρόσφατη αγορά πολυτελών αυτοκινήτων από την ΚΟΠ: «Συμφωνώ με την πράξη. Γιατί να μας ρωτήσουν; Είχαν 1,5 εκατ. ευρώ κέρδος. Πού θα τα έδιναν; Στα σωματεία;»
  

Δειτε Επισης

Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου