«O Κουτσοκούμνης κάνει μάγια, αλλά εμάς δεν θα μας μαγέψει ξανά»

Βολές κατά του προέδρου της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη εξαπέλυσε ο Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας). Ο ισχυρός άνδρας της Δόξας σε μήνυμα του στα
Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης κάλεσε τον πρόεδρο της ΚΟΠ να αφήσει το κυπριακό ποδόσφαιρο να ησυχάσει.
 
Αναλυτικά το μήνυμα που ανάρτησε
«Μείνε με το μωράκι μόνο, που σου περνά και άφησε το καημένο το ποδόσφαιρο να ησυχάσει»
 
«Μιλούν για σικέ, τα σικέ ξεκίνησαν από την ….
 
Ο καρεκλοκένταυρος αγόρασε την θέση του πριν από αρκετά χρόνια 10 χιλιάδες λίρες για να εισέλθει στο βασίλειο του.
 
Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Super Sport FM ο Κώστας Χριστοδούλου επιτέθηκε εκ νέου στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη.
 
«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Άρη για τη νίκη του. Θέλω να δώσω ένα μήνυμα στους σκηνοθέτες του χθεσινού έργου ότι παίχτηκε η πρώτη παράσταση. Υπάρχει και δεύτερη παράσταση. Ο πρόεδρος αποφάσισε πριν δύο μήνες ότι η Δόξα θα πάει στην β΄ κατηγορία. Την περασμένη εβδομάδα προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του τρεις φορές και δεν μου απάντησε. Του έστειλα μήνυμα ότι ανησυχώ για την διαιτησία και να κάνει κάτι για να μπει ένας καλός διαιτητής» είπε αρχικά ο κ. Χριστοδούλου.
 
«Το πρόβλημα άρχισε πριν δυο μήνες με την δόση προς την ομάδα μας η οποία συμφωνήθηκε. Αρνήθηκε να δώσει την δόση για να πληρώσουμε τους παίκτες υπό τον φόβο ότι η Δόξα θα πέσει κατηγορία. Πρόκειται για την δόση για τα τηλεοπτικά. Θα καλέσουμε τα σωματεία σε έκτακτη γενική συνέλευση για να τελειώσει εδώ το θέατρο του παραλόγου. Πέρσι την ίδια εποχή βοηθήθηκαν κάποια σωματεία που κινδύνευαν και πολύ σωστά έγινε αυτό. Δεν θα τους περάσει όμως, η Δόξα θα είναι εκεί».
 
Γιατί λέτε ότι ο κ. Κουτσοκούμνης αποφάσισε τον υποβιβασμό σας πριν δυο μήνες;
«Όταν ο ίδιος σε μια δόση που είναι προσυμφωνημένη από πέρσι δεν την δίνει τότε ο ίδιος μας σπρώχνει. Έχει μια βδομάδα που κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για τον διαιτητή και ας τον έβαλαν αυτό. Ο κ. Κουττσοκούμνης βάζει τους διαιτητές, αυτός τους ορίζει. Έριξε μια πέτρα ο Μάριος Παναγή και τρέχαμε να κάνουμε συνελεύσεις να καλύψουμε πράγματα. Μας υποσχέθηκε ο πρόεδρος ότι θα κάνουμε συχνές συνελεύσεις για να βλέπουμε τα προβλήματα των σωματείων αλλά τίποτα».
 
Ανακαλείται την παραίτηση σας από την προεδρία;
«Δεν ανακαλώ την παραίτηση του. Παρακάλεσα τον κ. Κωνσταντίνου να αναλάβει πρόεδρος για να μπορέσω κι εγώ να δουλέψω διαφορετικά προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο την ομάδα μου. Στην Δόξα γεννήθηκα και εκεί θα πεθάνω για κάποιους που λένε ότι θα φύγει ο Καραβίδας από την Δόξα»
 
Γιατί κάθε φορά στηρίζεται τον κ. Κουτσοκούμνη;
«Είναι λάθος δικό μας που κατάντησε το Κυπριακό ποδόσφαιρο να είναι one man show. Ο κ. Κουτσοκούμνης ασχολείται μαζί μας όπως ασχολείται ένα παιδάκι με τα lego. Ο κ. Κουτσοκούμνης έχει έναν τρόπο και μας μαγεύει την τελευταία στιγμή. Εμάς δεν θα μας μαγέψει ξανά. Για να πάει μπροστά το Κυπριακό ποδόσφαιρο πρέπει εδώ και τώρα ο κ. Κουτσοκούμνης να πάει στο σπίτι του. Ουδείς αναντικατάστατος. Ας έχουν έγνοια αυτοί που έχουν συμφέροντας από το ποδόσφαιρο. Εμείς δουλεύουμε σε μια προσφυγική ομάδα για να την κρατήσουμε ζωντανή, δεν έχουμε συμφέροντα».
 
«Η Δόξα δεν είναι το πρώτο φαβορί γιατί έχουμε την καλύτερη ομάδα εκτός και αν έρθουν κάποιοι για να στήσουν το θέατρο που έστησαν στο Τσίρειο. Όταν άρχισε το παιχνίδι μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και έπρεπε να σταματήσει  αυτό και έγινε με την διαιτησία».
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο