Τετάρτη, 23 Μαΐου, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Ομόνοια: Εντολή για Πάμπο

  20/03/2017 11:23
Ομόνοια: Εντολή για Πάμπο
Το ενδιαφέρον της Ομόνοιας, το σενάριο επιστροφής στην Εθνική και οι προθέσεις του Πάμπου Χριστοδούλου

Ομόνοια: Εντολή για Πάμπο

  20/03/2017 11:23
Το πλάνο «στρατηγικής» στην εξεύρεση νέου προπονητή θα καταστρώσει σε απογευματινή του συνεδρία τη Δευτέρα (20/3) το διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας.
 
Τα πλείστα μέλη στο συμβούλιο των «πρασίνων» προκρίνουν την περίπτωση του Κύπριου τεχνικού, ο οποίος  είναι πρώτος στη λίστα των υποψηφίων.
 
Πέραν του Πάμπου Χριστοδούλου στα υπόψη βρίσκονται άλλα 3-4 ονόματα προπονητών, μεταξύ των οποίων και αυτό του πρώην προπονητή της Ανόρθωσης, Αντρέ Πάους.
 
Στη συνεδρία του συμβουλίου θα καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις και θα δρομολογηθούν συναντήσεις με τους υποψήφιους στόχους. Πρώτος, ίσως και μοναδικός, που θα καθίσει στο τραπέζι των συνομιλιών είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου, ώστε οι δύο πλευρές ν’ ανοίξουν τα χαρτιά τους και να διαφανεί κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία.
 
Στο «τριφύλλι» θεωρούν ότι υπάρχουν οι βάσεις στην ομάδα, η οποία με ενίσχυση μερικών ποδοσφαιριστών θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει την επόμενη χρονιά.
 
Οι προθέσεις του Πάμπου
Δεν είναι κρυφό ότι το ενδεχόμενο επιστροφής του Πάμπου Χριστοδούλου στην Εθνική Κύπρου «γλυκοκοιτάζουν» αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη της ΚΟΠ. Ο Κύπριος προπονητής δεν αποκλείει κάτι τέτοιο, όμως είναι πιο «ζεστός» για ανάληψη καθηκόντων με καθημερινή τριβή, κάτι που δεν προσφέρει η Εθνική. 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας