Τρίτη, 19 Ιουνίου, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Ομόνοια: Παράταση στο θέμα προπονητή

  20/03/2017 20:17
Ομόνοια: Παράταση στο θέμα προπονητή

Ομόνοια: Παράταση στο θέμα προπονητή

  20/03/2017 20:17
Αρχές της επόμενης βδομάδας θα συζητηθεί στην Ομόνοια το θέμα πρόσληψης νέου προπονητή.
 
Στην καθιερωμένη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου των «πρασίνων» το απόγευμα της Δευτέρας (20/3) δεν τέθηκε επί τάπητος το θέμα του αντικαταστάτη του Τζον Κάρβερ με τον πρόεδρο του «τριφυλλιού» Αντώνη Τζιωνή να ενημερώνει τα μέλη του συμβουλίου ότι το εν λόγο ζήτημα θα τους απασχολήσει αρχές της επόμενης βδομάδας.
 
Τα δεδομένα δεν διαφοροποιούνται με τον Πάμπο Χριστοδούλου να είναι πρώτος στη λίστα των υποψηφίων. Την περίπτωση του Κύπριου τεχνικού προκρίνουν τα πλείστα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και παρά τις αντιρρήσεις που υπάρχουν από ορισμένα πρόσωπα αναμένεται ότι θα είναι ο πρώτος με τον οποίο θα γίνουν συζητήσεις.
 
Η επιθυμία των ανθρώπων της Ομόνοιας για πρόσληψη προπονητή στο διάστημα της διακοπής φαίνεται πως δύσκολα θα υλοποιηθεί, ιδίως από την στιγμή που υπάρχει στην ατζέντα τ’ όνομα του Πάμπου Χριστοδούλου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα επιστρέψει στους πάγκους τη νέα περίοδο.
 
Δεν είναι κρυφό πως το ενδεχόμενο επιστροφής του Πάμπου Χριστοδούλου στην Εθνική Κύπρου προκρίνουν αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη της ΚΟΠ και ως εκ τούτου στην Ομόνοια έχουν στα υπόψη και ονόματα ξένων προπονητών. 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας