H «τελειωμένη» ποδοσφαιρικά Κύπρος «κυβερνά» την Ελλάδα

Προπονητής του Ολυμπιακού ο πρώην ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, Τάκης Λεμονής. Προπονητής του Παναθηναϊκού ο πρώην του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης. Η ΑΕΚ άρχισε τη σεζόν με τον πρώην της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια.
 
Νέος τεχνικός της Λάρισας ο πρώην της Ανόρθωσης, Αντρέ Πάους.
Η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Σούπερ Λιγκ, ο Πανιώνιος, έχει στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας τον πρώην προπονητής της Ομόνοιας, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
Ο Μάκης Χάβος που πέρασε από τον πάγκο της ΑΕΛ εργάζεται στον Παναιτωλικό. Ο Ολυμπιακός ψάχνει να βρει τρόπο να φέρει πίσω στον Πειραιά τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, για τον οποίο «έσκασε» μισό εκατομμύριο το περασμένο καλοκαίρι και τον έστειλε δανεικό στην Σταντάρ Λιέγης για να παίζει με τους Μποτία, Ντα Κόστα και Βιάνα.
 
Για τα… μάτια του Πιέρου Σωτηρίου γίνεται «σφαγή» μεταξύ των μεγάλων του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ στο «μικροσκόπιο» ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ μπήκε ο Χάμπος Κυριάκου του Απόλλωνα.
 
Μέχρι και ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης επιστρατεύτηκε από την ΟΥΕΦΑ να παρέμβει και να βγάλει σώσει την υστάτη το ελληνικό ποδόσφαιρο από «Grexit».
Ο καιρός που στην Ελλάδα έβλεπαν αφ’ υψηλού το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει παρέλθει και φαίνεται πως οι «σφαλιάρες» που έδωσαν τα τελευταία χρόνια οι κυπριακές ομάδες (ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση) σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έχει διαφοροποιήσει τα δεδομένα.
 
Πριν δύο-τρεις δεκαετίες μέχρι και ο Νίκος Αλέφαντος ήρθε στην Κύπρο για να διώξει την ρετσινιά από πάνω του και να πανηγυρίσει έναν τίτλο.
Έπεσε δραματικά η ποιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου ή έκανε άλματα προόδου το ποδόσφαιρο στην Κύπρο; Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. 
 
 

Δειτε Επισης

Σόκαρε τον Απόλλωνα σε νεκρό χρόνο η Πάφος και πέταξε για τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε μέσω VAR ο Απόλλωνας και το γκολ που έφερε την έκρηξη στις κερκίδες
Το respect του Σπιλέφσκι στους Ομονοιάτες-«Όποτε φώναζε ο κόσμος της Ομόνοιας σηκωνόταν η τρίχα μου»
BINTEO: Με σβηστές μηχανές πήρε την πρόκριση στο τελικό η Ομόνοια και πάει να γράψει ιστορία
BINTEO: Το εντυπωσιακό κορεό που έφτιαξαν οι οπαδοί του Απόλλωνα στο ασφυκτικά γεμάτο Άλφαμεγα
BINTEO: Η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Κακουλλή που τους πέρασε όλους στο ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες Απόλλωνα και Πάφου στο κατάμεστο Άλφαμεγα
Αλυσιδωτές εξελίξεις στην Ανόρθωση-Παραιτήθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο
Οι ενδεκάδες Ομόνοιας και Άρη στον επαναληπτικό Κυπέλλου στο ΓΣΠ
Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο Άλφαμεγα-Ανακοίνωσε sold out o Απόλλωνας