Οι αντιδράσεις της κλήρωσης (δηλώσεις)

Μάχη Απόλλων-Ανόρθωση και ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί Δόξα-ΑΠΟΕΛ ανέδειξε η κληρωτίδα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου coca-cola.
 
Διαβάστε τι δήλωσαν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων αμέσως μετά τη διαδικασία της κλήρωσης.
Βάσος Ηλιάδης (ΑΠΟΕΛ): «Για εμάς η κλήρωση, έχοντας το δεύτερο παιχνίδι στο ΓΣΠ ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να έχουμε. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε την Δόξα, μια ομάδα μα παρουσία στην πρώτη κατηγορία για πολλά χρόνια. Ήταν σημαντικό να έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στο ΓΣΠ. Φανήκαμε τυχεροί και με σοβαρότητα θα πάρουμε την πρόκριση στον τελικό του Μαΐου».
 
Αντώνης Πολυβίου (Δόξα): «Σαν σωματείο ο βασικός στόχος είναι η παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολη κλήρωση, είτε ΑΠΟΕΛ είτε Ανόρθωση είτε Απόλλωνας είναι οι καλύτερες ομάδες στην Κύπρο. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις αλλά ο βασικός μας στόχος είναι η παραμονή και όχι ο τελικός του κυπέλλου».
Σάββας Πηλακούτας (Ανόρθωση): «Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που θέλουμε να διεκδικήσουμε. Ο δρόμος προς τον τελικό θα είναι δύσκολος, ο Απόλλωνας είναι καλή και ποιοτική ομάδα. Από το χέρι μας θα κάνουμε ότι μπορούμε, θα χρειαστούμε και την δυναμική στήριξη του κόσμου μας».
 
Φανούριος Κωνσταντίνου (Απόλλων): «Ερχόμενοι στην Λευκωσία ξέραμε ότι υπήρχαν πολλές πιθανότητες για ντέρμπι. Στον δρόμο μας βρίσκεται μια δυνατή ομάδα όπως Ανόρθωση η οποία έχει μοναδική διέξοδο για διάκριση το Κύπελλο, θα προσπαθήσουμε μέσα από την σοβαρή δουλειά που κάνουμε στο Κολόσσι να φτάσουμε στον πέμπτο τελικό τα τελευταία εφτά χρόνια και τέταρτο τρόπαιο. Θα διεξαχθούν δύο δυνατά παιχνίδια αντάξια των δύο ομάδων και εύχομαι να πρυτανεύσει η λογική και η αθλητοπρέπεια».
  
 
 

Δειτε Επισης

Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
Δημητρίου για το ντέρμπι κορυφής-«Tώρα κρίνονται τα πάντα, θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση φέτος»
Δύσκολα επιβιώνει στην Εθνική Ελλάδος ο Πογέτ-Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Η θέση της Ομόνοιας για το γηπεδικό-«Ο πρόεδρος θα ενημερώσει τον κόσμο την κατάλληλη στιγμή»
Συμπληρώθηκε ο όμιλος της Εθνικής στο Nations League-Πρώτος αντίπαλος η Λιθουανία