Χάνει ο ΑΠΟΕΛ ή κερδίζουν οι άλλοι με το παιχνίδι συγχαρητηρίων

Τελείωσε το πρωτάθλημα λόγο δεν έχουμε να κράξουμε τους διαιτητές, τον Κουτσοκούμνη, τον αθλητικό δικαστή και οι ομάδες βρήκαν τρόπο να κάνουν διάλειμμα από τον μεταγραφικό «πυρετό» 
 
Το καλοκαιριάτικο παιχνίδι …συγχαρητηρίων. Για τους δικούς τους λόγους (γούστο τους και καπέλο τους) οι πλείστες μεγάλες ομάδες δεν απένειμαν τα εύσημα στον ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ έτρεξαν μαζικά να συγχαρούν τον Απόλλωνα για το κύπελλο. 
 
 
 
Το παιχνίδι είχε και συνέχεια στη γενέθλια μέρα της Ομόνοιας. Ανόρθωση και Απόλλωνας έστειλαν ευχές στην ομάδα του τριφυλλιού, η οποία άμεσα απάντησε με ευχαριστήριο μήνυμα, ενώ αγνόησε το προσβλητικό για την ιστορία του σωματείου μήνυμα του (σωματείου) ΑΠΟΕΛ που έκανε λόγο για αποχώρηση ποδοσφαιριστών και όχι διωγμό τους το 1948 λόγω της εθνοκτόνου ανταρσίας. 
 
 
 
Οι «γαλαζοκίτρινοι» ευχαρίστησαν Ρεάλ, Μπάγερν, Άντερλεχτ, Κοπεγχάγη για τα συγχαρητήρια που τους έστειλαν θέλοντας να πικάρουν τους εντός Κύπρου ανταγωνιστές τους και το φίλαθλο κοινό της Κύπρου περιμένει το επόμενο επεισόδιο του παιχνιδιού. 
 
Αν οι υπόλοιπες ομάδες συμμαχούν κατά του ΑΠΟΕΛ γιατί υποστηρίζουν πως ευνοείται από τη διαιτησία, την ΚΟΠ ή από τις πλείστες εξ αυτών ο μόνιμος πρωταθλητής των τελευταίων χρόνων «έκλεψε» ποδοσφαιριστές κάνοντας επίδειξη δύναμης, δικαίωμα τους αλλά το παιχνίδι συγχαρητηρίων δεν θα τους αποφέρει κέρδος. 
 
 
Υπάρχει κανείς που πιστεύει πως αν διεκδικήσουν τρόπαιο θα το κάνουν με στρωμένα κόκκινα χαλιά; Οι μνήμες από τα επεισόδια μεταξύ Απόλλωνα-Ομόνοιας στον περσινό τελικό κυπέλλου είναι ακόμα νωπές. Για τις διαμάχες Ανόρθωσης-Απόλλωνα εντός και εκτός γηπέδων τα τελευταία χρόνια δεν χρειάζεται καν να κάνουμε αναφορά. 
 
Από την άλλη στον ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να τους προβληματίσει η όλη κατάσταση. Δεν μπορεί όλοι να τα έχουν μαζί σου χωρίς λόγο και αιτία. 
 
Το ποιος έχει δίκαιο και άδικο ας το κρίνει ο κόσμος. Οι διοικήσεις των ομάδων θα ήταν καλύτερο να ασχοληθούν με το πώς θα κάνουν τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο, εκτός και αν βολεύονται σε φιέστες με εφτά-οκτώ χιλιάδες κόσμο και τελικούς κυπέλλου με απούλητα εισιτήρια. 
 
Οι μάχες στους δρόμους της Λεμεσού και τα επεισόδια στο ΓΣΠ κατά τη διάρκεια του τελικού ούτε ίδρωσαν ούτε θα ιδρώσουν τ’ αυτί κανενός. Και νεκρό να είχαμε, ένα tweet και καθαρίσαμε… 
  

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια