Τετάρτη, 23 Μαΐου, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

«Δανείζονται το όνομα της Ανόρθωσης, κατά τα άλλα ονομάζονται μαχητές»

  17/07/2017 12:50
«Δανείζονται το όνομα της Ανόρθωσης, κατά τα άλλα ονομάζονται μαχητές»

«Δανείζονται το όνομα της Ανόρθωσης, κατά τα άλλα ονομάζονται μαχητές»

  17/07/2017 12:50
Ο τιμ μάνατζερ τυ Εθνικού, Τόμυς Κουής, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του στον Άστρα αναφέρθηκε στα επεισόδια στο φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ, με οπαδούς της Ανόρθωσης να εισβάλουν στην κερκίδα.

Για το κλειστό κύκλωμα: «Στο Δασάκι υπάρχει κλειστό κύκλωμα. Ο πρόεδρος είναι σε επαφή με την Αστυνομία και σύντομα θα γνωρίζουμε αν το σύστημα ήταν σε λειτουργία και αν έχουν καταγραφεί πλάνα. Το κλειστό κύκλωμα το χειρίζεται αποκλείστηκα η Αστυνομία. Νομίζω ήδη έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν αρκετά. Είναι λυπηρά πράγματα... Σε κάνουν να σκέφτεσαι αν πρέπει να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο ή αν πρέπει να μείνεις σπίτι σου».
 
 
Για τον τραυματισμό της γριούλας: «Είχε εκδορές στο χέρι και στο πρόσωπο γιατί δέχθηκε βίαιο σπρώξιμο με αποτέλεσμα να καταλήξει πέντε σκαλοπάτια από εκεί που ήταν. Έφταιξε αυτή η γυναίκα... Λυπάμαι αφάνταστα. Τώρα μιλάμε για τους συγκεκριμένους αλλά δεν είναι οι μοναδικοί. Αυτά αμαυρώνουν το όνομα ενός ιστορικού σωματείου που έχει προσφέρει πάρα πολλά σε αυτό τον τόπο. Έρχονται αυτοί οι ακατανόμαστοι να δανείζονται το όνομα της Ανόρθωσης και να βγάζουν τα προβλήματά τους. Κατά τα άλλα ονομάζονται μαχητές αλλά δεν ξέρω εναντίον ποιών μάχονται...».
 
Για τα «όπλα» που κρατούσαν: «Υπήρχαν μικρά παιδιά, είδαμε μαχαίρι να βγαίνει... Κρατούσαν ρόπαλα, ξύλα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είχαν στο μυαλό τους. Οι Τούρκοι είναι μερικά μέτρα μακριά αν ήθελα να δείξουν παλληκαρισμούς...»
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας