Τρίτη, 17 Ιουλίου, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

«Μυστηριώδης ο Λαΐφης, δεν έχει όρια»

  12/08/2017 16:19
«Μυστηριώδης ο  Λαΐφης, δεν έχει όρια»

«Μυστηριώδης ο Λαΐφης, δεν έχει όρια»

  12/08/2017 16:19

Για τον πρώην συμπαίκτη του και πολύ καλό του φίλο, Κωνσταντίνο Λαΐφη, μίλησε σε βελγική ιστοσελίδα ο Ανδρέας Μακρής. Όπως ανέφερε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, ο Λαΐφης δεν έχει όρια και το περιθώριο προόδου του είναι τεράστιο, για να συμπληρώσει ότι είναι πολύ περήφανος για το τι έχει πετύχει μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Μακρή στην dhnet.be:

 «Ο Κώστας είναι κάπως μυστηριώδης. Δεν είναι πολύ εκφραστικός, αλλά είναι πάντα μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω από το ποδόσφαιρο, αρκετά ήρεμος. Μπορεί να περάσει μια ολόκληρη μέρα στον καναπέ του».

Για την Ανόρθωση: 

«Ξεκινήσαμε μαζί στην ομάδα και αποχωρήσαμε μαζί το 2016. Έχουμε περάσει πολλά πράγματα, τον ξέρω πολύ καλά. Αρχικά ο προπονητής δεν ήθελε να του δώσει εμπιστοσύνη, αυτό τον τρέλαινε γιατί δούλευε πολύ μέσα στην βδομάδα αλλά δεν έπαιρνε ευκαιρίες. Αυτό τον σημάδεψε αλλά ο Κώστας ποτέ δεν παράτησε την προσπάθεια και ούτε εξέφραζε την απογοήτευση του. Την απογοήτευση αυτή την χρησιμοποίησε για να γίνει πιο δυνατός, και μια μέρα καθιερώθηκε και ποτέ δεν βγήκε από την ομάδα, καθώς εξελίχθηκε σε ένα από τους καλύτερους αμυντικούς της Κύπρου».

Για το μέλλον: 

«Δεν το λέω γιατί είναι φίλος μου αλλά δεν έχει όρια, το περιθώριο προόδου είναι τεράστιο, είμαι πραγματικά περήφανος για το τι έχει πετύχει μέχρι στιγμής και ξέρω ότι μπορεί ακόμα να γίνει καλύτερος επειδή είναι επίμονος».

Πίσω στην αρχή της σελίδας