Το συμβόλαιο του Βούρου στον ΑΠΟΕΛ

Η αποχώρηση του Γιάννη Γιαννιώτα από τον ΑΠΟΕΛ άφηνε τον «Αρχάγγελο» χωρίς Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή μετά από πολλά χρόνια.
 
Μαχλάς, Αμανατίδης, Καψής, Χιώτης, Κόντης, Πουρσαϊτίδης στιγμάτισαν την σύγχρονη ιστορία του ΑΠΟΕΛ με τον Γιαννιώτα να παίρνει την σκυτάλη την τελευταία διετία.
 
 
Με την απόκτηση του Πραξιτέλη Βούρου ο ΑΠΟΕΛ κρατά το ελλαδικό στοιχείο στο ρόστερ του και ποντάρει στις ικανότητες του 22χρονου ποδοσφαιριστή. Ο Γιώργος Δώνης έδωσε αμέσως εντολή απόκτησης του μόλις έμαθε ότι αποχώρησε από το ρόστερ του Ολυμπιακού Πειραιώς, καθώς έκρινε ότι ο συμπατριώτης του αμυντικός μπορεί να δώσει ανάσες ξεκούρασης στον Μιλάνοφ αγωνιζόμενος ως δεξιός μπακ, ενώ στην άκρη του μυαλού του έχει και τον σχηματισμό 3-5-2.
 
 
Ο ΑΠΟΕΛ έδωσε τριετές συμβόλαιο στον Βούρο ποντάροντας στην εξέλιξη του και ευελπιστεί ότι θα πετύχει διάνα. Το κόστος της μεταγραφής του Βούρου δεν είναι μεγάλο για τον ΑΠΟΕΛ. Τουναντίον, οι σχεδόν 100 χιλιάδες ευρώ  (οι πληροφορίες του REPORTER κάνουν λόγο για ένα ποσό λίγο πιο κάτω από τις 100 χιλιάδες ευρώ) που θα λαμβάνει ετησίως από τους «γαλαζοκίτρινους» ο Ελλαδίτης αμυντικός είναι απόλυτα λογικό ποσό.
 
 
Ο Βούρος αγωνίστηκε τέσσερις φορές με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη Σούπερ Λίγκα, ενώ ευτύχισε ν’ αγωνιστεί και σε παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, το ντεμπούτο του Ελλαδίτη μπακ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έγινε στο «Έμιρεϊτς» με αντίπαλο την Άρσεναλ στην σπουδαία νίκη των Πειραιωτών με 3-2 τον Σεπτέμβρη του 2015, όταν αντικατέστησε τον Κώστα Φορτούνη στο 87’.
 
Σύμφωνα με ελλαδικά ρεπορτάζ η απόφαση του Ολυμπιακού να στείλει δανεικό τον Βούρο στον Λεβαδειακό το δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν (9 συμμετοχές) είχε να κάνει με την απαίτηση του νεαρού αμυντικού για γενναία αύξηση απολαβών τον Νοέμβριο του 2016.
 
Όπως σημειώνουν, ο Βούρος στις επαφές που είχε με τον Ολυμπιακό γι’ ανανέωση της συνεργασίας τους ζήτησε 450 χιλιάδες ευρώ ετησίως, κάτι που η διοίκηση του Ολυμπιακού (σύμφωνα πάντα με τα ελλαδικά ρεπορτάζ) δεν αποδέχθηκε και αποφάσισε να στείλει… εξορία τον ποδοσφαιριστή στη Λιβαδειά.  
 

Δειτε Επισης

Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»