«Παραθυράκι» για μεταγραφές μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου

Μόλις ο δείκτης του ρολογιού έδειξε 12 τα μεσάνυχτα και το ημερολόγιο γύρισε στην 1η Σεπτεμβρίου, σήμανε το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Μέχρι τις 8 του νέου μήνα, όμως, υπάρχει το περιθώριο για να συμπληρώσουν οι ομάδες κάποια κενά με άνεργους ποδοσφαιριστές. «Άνεργοι Ποδοσφαιριστές μπορούν να εγγράφονται μόνο μέχρι τις 08.09.2017, νοουμένου ότι δεν συμπληρώθηκε το ρόστερ της ομάδας» αναφέρεται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος.
 
Το παράθυρο αυτό είναι ανοικτό, αλλά με περιορισμούς. Για να μπορέσει μία ομάδα να προχωρήσει σε προσθήκη με άνεργο ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να έχει κενή θέση όπως προβλέπουν οι σχετικοί κανονισμοί.
 
Θυμίζουμε ότι κάθε σωματείο έχει την ευχέρεια να συμπεριλαμβάνει στον κατάλογο Α’ μέχρι 25 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ηλικίας πέραν των 22 ετών κατά την 1 Ιανουαρίου 2017. Στον κατάλογο αυτό πρέπει να εγγράφονται «τουλάχιστον 10 ποδοσφαιριστές που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ εκ των οποίων οι 3 να ήταν στο 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα στην Ακαδημία της ομάδας που τους δηλώνει στον κατάλογο, διαφορετικά ο μέγιστος αριθμός των 25 επαγγελματιών ποδοσφαιριστών θα πρέπει να μειωθεί κατά τον αριθμό που υπολείπεται για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 10 ποδοσφαιριστών».
Εάν, λοιπόν, δεν έχει συμπληρωθεί ο κατάλογος των 25 παικτών, τότε και μόνο μία ομάδα μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφή άνεργου ποδοσφαιριστή. Στην προκήρυξη ξεκαθαρίζεται ότι δεν είναι εφικτή η εγγραφή άνεργου ποδοσφαιριστή σε αντικατάσταση άλλου. 

Δειτε Επισης

Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο