Τρίτη, 19 Ιουνίου, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Πάμπος: «Η Πάφος έχει το ίδιο πρόβλημα με εμάς…»

  14/09/2017 11:57
Πάμπος: «Η Πάφος έχει το ίδιο πρόβλημα με εμάς…»

Πάμπος: «Η Πάφος έχει το ίδιο πρόβλημα με εμάς…»

  14/09/2017 11:57
Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας έκανε ο τεχνικός των πρασίνων, Πάμπος Χριστοδούλου, για το πρώτο επίσημο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό, αλλά και την πρώτη έξοδο στο Παφιακό για να αντιμετωπίσει την Πάφο.
 
Για τον αγώνα με τον Εθνικό: «Όπως είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, η Ομόνοια δεν έχει εύκολα παιχνίδια. Το είδατε και στην πρεμιέρα. Για την Ομόνοια όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλους τους αγώνες σαν ντέρμπι.

Ήταν πρεμιέρα, το ήξερα. Αρκετοί παίκτες είχαν αρκετό καιρό να αγωνιστούν, να έχουν λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους 90λεπτα. Ευτυχώς πήραμε την ουσία γιατί πραγματικά η συνολική εικόνα της ομάδας δείχνει ότι αν μία ομάδα δικαιούταν τη νίκη αυτό είναι αποδεκτό από όλους. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, κινδυνέψαμε αν δεν κάνω λάθος 2-3 φορές.

Από εκεί και πέρα, είμαι χαρούμενος γιατί βρήκαμε ευκαιρίες έστω και αν δεν τις αξιοποιήσαμε. Αυτό με την πάροδο του χρόνου θα έρθει. Όμως έχουν γίνει και κάποια αγωνιστικά λάθη και σαν άτομα και σαν ομάδα, τα οποία είναι φυσιολογικά. Είναι πρώτο παιχνίδι, νέοι παίκτες. Παιχνίδι με παιχνίδι ελπίζουμε ότι θα βελτιωθούμε, θα λιγοστέψουν τα λάθη μας, για να παρουσιαστούμε κάθε εβδομάδα και καλύτεροι».
 

 

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Με το τι έχει δώσει η Πάφος και το τι πήρε, νομίζω ότι την αδικεί η βαθμολογία. Είναι μία νέα και καλή ομάδα, που την έχω παρακολουθήσει και την έχουμε αναλύσει. Μία ομάδα που τη φετινή σεζόν προσπαθεί να κάνει κάτι το διαφορετικό. Προσπαθεί να κάνει μία καλή χρονιά, έχουν έρθει καλοί παίκτες, είναι νέοι παίκτες όπως είναι και στη δική μας ομάδα και πιστεύω ότι η Πάφος θα είναι μία ανταγωνιστική ομάδα αυτή την περίοδο. Θα έχουν το ίδιο πρόβλημα μαζί μας, αφού θα θέλουν χρόνο προσαρμογής οι νέοι παίκτες.

Θεωρώ ότι για εμάς θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο θα χρειαστεί μεγάλος κόπος και προσπάθεια από όλα τα παιδιά για να κερδίσουμε. Αλλά στο τέλος θα πω ότι είμαστε η Ομόνοια, μία ομάδα που θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε και αυτός είναι ο σκοπός μας. Θα πάμε στο Παφιακό με απώτερο στόχο τη νίκη γιατί είμαστε η ομάδα η οποία σε οποιαδήποτε έδρα να αγωνιζόμαστε πρώτος στόχος είναι η νίκη και αυτό είναι που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Σκοπός μας είναι να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο, όπως και οι ίδιοι εμείς και τα παιδιά να είμαστε σε καλή ψυχολογία μετά από μία δεύτερη νίκη».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας