ΒΙΝΤΕΟ: Η μαγική ντρίμπλα Παπαφώτη που θα ζήλευαν... Μαλέκκος και Αΐλτον

Τη σύντομη πορεία του στα κυπριακά γήπεδα ο Βασίλης Παπαφώτης την πέρασε μεταξύ εξέδρας και πάγκου, καθώς είχε την ατυχία ή ευλογία να ανταγωνίζεται σπουδαίους ποδοσφαιριστές στον ΑΠΟΕΛ, γεγονός που δεν του επέτρεψε να πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής. 
 
 
Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός από τη Δόξα στον ΑΠΟΕΛ και στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος δικαιώνει αυτούς που εδώ και μερικά χρόνια μιλάνε για ένα τεράστιο ταλέντο με πολλά χαρίσματα. 
 
Σκόραρε ένα υπέροχο τέρμα με τον Ερμή στη 2η αγωνιστική, ενώ στην επιβλητική νίκη της Δόξας με 4-1 ο Παπαφώτης αν και αγωνίστηκε ως αλλαγή μόλις για ένα τετράλεπτο πρόλαβε να χαρίσει μια στιγμή ποδοσφαιρική μαγείας που χωρίς υπερβολή αν έκαναν οι Μέσι, Ρονάλντο, Νεϊμάρ θα προβαλλόταν επί μέρες σε όλο τον κόσμο. 
 
 

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής της Δόξας άφησε άγαλμα τον Μιντίκκη με εντυπωσιακή ντρίπλα, άδειασε σαν σταματημένο τον Νταμαού και στη συνέχεια πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Βοσκανιάν «σερβίροντας» έτοιμο γκολ στον Κένιντι, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα στο 90+4 διαμορφώνοντας το τελικό 4-1. 

To συμβόλαιο του Παπαφώτη με τον ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας περιόδου και εφόσον συνεχίσει να "μαγεύει" οι ενδιαφερόμενοι θα πληθαίνουν. 

Δείτε την εκπληκτική προσπάθεια του Παπαφώτη στο τέταρτο γκολ της Δόξας. 

 

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου