Παρασκευή, 3 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Πογιατζής: «Σέβομαι την Ομόνοια, αλλά λυπάμαι για την αντίδραση»

  02/11/2017 12:48
Πογιατζής: «Σέβομαι την Ομόνοια, αλλά λυπάμαι για την αντίδραση»

Πογιατζής: «Σέβομαι την Ομόνοια, αλλά λυπάμαι για την αντίδραση»

  02/11/2017 12:48
Καταγγελία στην Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας έκανε η Ομόνοια σε βάρος του αθλητικογράφου του ΡΙΚ, Ανδρέα Πογιατζή.
 
Όπως υποστηρίζουν οι πράσινοι σε ανακοίνωσή τους, ο Ανδρέας Πογιατζής αναφέρθηκε με υποτιμητικά και απαξιωτικά σχόλια σε βάρος ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Ο REPORTER επικοινώνησε με τον Ανδρέα Παγιατζή, ο οποίος ήταν έντονα ενοχλημένος από την τοποθέτηση των «πρασίνων» τονίζοντας πως για άλλες ομάδες ασκεί πολύ μεγαλύτερη κριτική και ουδέποτε του εκφράστηκαν παράπονα.
 
«Για την Ομόνοια ήμουνα πολύ επιεικής. Είχα αναφέρει ότι η ομάδα έχει γκίνια. Χαρακτήρισα παπλωματά τον τερματοφύλακα στον οποίο ο ίδιος ο Πάμπος Χριστοδούλου έβαλε τις φωνές μέσα στο γήπεδο.
 
Για πόσους ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων έκανα παρόμοια σχόλια και κανείς δεν ενοχλήθηκε; Στην Ομόνοια δεν έχουν την αίσθηση του χιούμορ και για μένα από αυτή τη στιγμή η Ομόνοια θα περνά απαρατήρητη αφού δεν αποδέχονται τα σχόλια.
 
Όλος ο κόσμος της ομάδας κάνει κριτική για τον Φελτχούιζεν. Κάνω μια εκπομπή κάθε Δευτέρα την οποία ο κόσμος βλέπει για να χαλαρώσει. Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση. Για τον ΑΠΟΕΛ είπα πολύ χειρότερα πράγματα. Το ίδιο και για τον Λέβι στον οποίο απολογήθηκα στη συνέχεια αφού βλέπω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Θεωρώ ότι «χάιδεψα» την Ομόνοια και λυπούμαι για αυτή την εξέλιξη.
 
Σέβομαι πάρα πολύ και την Ομόνοια και ιδίως τον κόσμο της ομάδας. Από τη στιγμή που δεν μπορούν να αποδεχθούν το χιούμορ για μένα παύει να υπάρχει, θα περνά απαρατήρητη και δεν θα σχολιάσω κάτι πέραν του αγωνιστικού». 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας