«Τεράστιε Μπρούνο Βάλε είμαστε περήφανοι για το επίτευγμα σου»

Ιστορικός ήταν ο αγώνας της Πέμπτης (2/11) του Απόλλωνα με την Αταλάντα στο ΓΣΠ για τον Μπρούνο Βάλε, καθώς ο Πορτογάλος τερματοφύλακας ξεπέρασε τον Πάμπο Πίττα στη λίστα των ποδοσφαιριστών με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ευρώπη. 

Αναλυτικά η δημοσίευση του Απόλλωνα

Στο πάνθεον της ευρωπαϊκής ιστορίας του Απόλλωνα πέρασε από το βράδυ της Πέμπτης (02/11) ο Μπρούνο Βάλε. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας βρίσκεται στη κορυφή της λίστας με τις ευρωπαϊκές συμμετοχές των ποδοσφαιριστών του Θρύλου.

Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας συμπλήρωσε 31 συμμετοχές σε Ευρωπαϊκούς αγώνες και είναι πλέον πρώτος στην συγκεκριμένη κατάταξη αφού ξεπέρασε τον πρώην αρχηγό μας Πάμπο Πίττα ο οποίος συμπλήρωσε στο παρελθόν 30 αγώνες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την κυανόλευκη φανέλα.

Ο Μπρούνο Βάλε ήρθε στον Απόλλωνα το καλοκαίρι του 2012 με την πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή  του να την σημειώνει ένα χρόνο αργότερα, στις 22/8/2013 απέναντι στην Νις για τα πλεϊ οφ του Γιουρόπα Λίγκ 2013-2014.

Από τότε υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας μας απέναντι σε μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως η Λάτσιο, η Βιγιαρεάλ, η Γκλάντμπαχ, η Λοκομοτίβ Μόσχας και η Γκρασχόπερς.

Εκτός από τη λίστα των αντιπάλων του Πορτογάλου κέρβερου δεν μπορούν να μείνουν οι φετινοί αντίπαλοι μας τα ονόματά των οποίων μόνο αδιάφορα δεν είναι, όπως της Μίντιλαντ, της Λιόν, της Έβερτον αλλά και της τελευταίας αντιπάλου, Αταλάντα.

Μέχρι σήμερα ο 34χρονος κήπερ έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του οκτώ φορές απέναντι σε αυτά τα μεγαθήρια και σε πολλές άλλες περιπτώσεις διατήρησε το δείκτη του σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Τεράστιε Μπρούνο Βάλε είμαστε περήφανοι για το επίτευγμα σου και σε ευχαριστούμε για την μεγάλη προσφορά σου στον Απόλλωνα Λεμεσού!

Δειτε Επισης

Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα