Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Φανιέρος: Το καλό deal του ΑΠΟΕΛ και η σωστή απόφαση 

  14/11/2017 16:10
Φανιέρος: Το καλό deal του ΑΠΟΕΛ και η σωστή απόφαση 

Φανιέρος: Το καλό deal του ΑΠΟΕΛ και η σωστή απόφαση 

  14/11/2017 16:10
Ο πρόεδρος του Ερμή, Λουκάς Φανιέρος ήταν ο πρώτος που έδωσε τα χέρια με τη Cablenet για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για την περίοδο μετά το 2019.
 
Ακολούθησαν ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Πάφος FC και Καρμιώτισσα που ακολούθησαν τον δρόμο του Ερμή. Ο πρόεδρος των «φτεροπόδαρων» στη συνέντευξη Τύπου της ιδιωτικής πλατφόρμας τόνισε πως ο Ερμής δεν θα έχει πολύ αυξημένα έσοδα σε σχέση με αυτά που προνοεί η τρέχουσα συμφωνία με τη Cytavsion, σε αντίθεση με ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση που εξασφάλισαν υπέρογκα ποσά. 
 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις Φανιέρου
«Εγώ συμφώνησα με τον κ. Σιακόλα και την Cablenet δίχως να έχω αυξημένο ποσό σε σχέση με την προηγούμενη συμφωνία (σ.σ. με Cytavision). 
 
Η σωστή προσέγγιση και η διαχείριση της εταιρείας με έκανε να την επιλέξω. Νομίζω είναι μια εταιρεία που θα μπει στον κύκλο του ποδοσφαίρου. Πάντα όταν υπάρχει ένας νέος οργανισμός υπάρχει ανταγωνισμός και εμείς οι ομάδες έπρεπε να το εκμεταλλευτούν. 
 
Νομίζω έκανε καλό deal το ΑΠΟΕΛ και του δίνω τα συγχαρητήρια μου αλλά και η Ανόρθωση. Δεν  ξέρω για τις συμφωνίες των άλλων δύο
ομάδων. Όμως ο  Ερμής έκανε σωστό deal, είμαστε ευχαριστημένοι και νομίζω ότι θα κάνουμε μια καλή συνεργασία μέχρι το τέλος της χρονιάς». 

 

 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας