Πέμπτη, 21 Ιουνίου, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Oι πόνοι, η επιθυμία και η απόφαση του Πάμπου για τον τερματοφύλακα του ντέρμπι

  14/11/2017 17:32
Oι πόνοι, η επιθυμία και η απόφαση του Πάμπου για τον τερματοφύλακα του ντέρμπι

Oι πόνοι, η επιθυμία και η απόφαση του Πάμπου για τον τερματοφύλακα του ντέρμπι

  14/11/2017 17:32
Ξεκαθαρίζει το σκηνικό στην Ομόνοια για τον τερματοφύλακα που θα επιλέξει ο Πάμπος Χριστοδούλου στο ντέρμπι της Παρασκευής (17/11) με τον ΑΠΟΕΛ.
 
Ο Κωνσταντίνος Παναγή παρά την τεράστια θέληση που έχει για να προλάβει τον αγώνα νιώθει ακόμη πόνους και στην Ομόνοια δεν πρόκειται να ρισκάρουν τυχών υποτροπή του τραυματισμού.
 
Ο Κύπριος τεχνικός βρίσκεται ξανά μπροστά στο δίλημμα Πιτ Φελτχούιζεν ή Ανδρέας Χριστοδούλου. Ο Ολλανδός τερματοφύλακας δέχθηκε τεράστια κριτική, και όχι άδικα, για τα τραγικά λάθη που υπέπεσε στους αγώνες με Ολυμπιακό, Ανόρθωση και Άρη.
 
 
Στο «Ηλίας Πούλλος» το τεχνικό τιμ που ασχολείται με τους τερματοφύλακες και κατ’ επέκταση ο προπονητής τερματοφυλάκων, Ανδρέας Μαυρής δουλεύει εντατικά με τον Ολλανδό τερματοφύλακα, ο οποίος όχι μόνο δεν τα παρατά αλλά εμφανίζεται αποφασισμένος ν’ αλλάξει
το αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπο του.
 
Την ίδια ώρα στη «γωνία» περιμένει την ευκαιρία του ο Ανδρέας Χριστοδούλου. Ο νεαρός πορτιέρε έπαιξε πέρυσι σε κάποιους αγώνες με την πρώτη ομάδα και παρά τη δεδομένη απειρία του δεν είναι πρωτάρης.
 
Άλλωστε, δεν αποτελεί μεγάλο ρίσκο τυχόν συμμετοχή του, καθώς οι εμφανίσεις του Φελτχούιζεν δεν πείθουν ότι μπορεί να υπερασπιστεί καλύτερα την εστία της Ομόνοιας από τον διεθνή με την Ελπίδων τερματοφύλακα.
 
Ο Πάμπος Χριστοδούλου τείνει προς τη χρησιμοποίηση του Ολλανδού, εντούτοις τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη μέχρι την ώρα της ανακοίνωσης του αρχικού σχήματος. 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας