Πέμπτη, 21 Ιουνίου, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Αποκάλυψη Πετρίδη: Έρχονται Κύπρο οι Βραζιλιάνοι

  14/11/2017 18:11
Αποκάλυψη Πετρίδη: Έρχονται Κύπρο οι Βραζιλιάνοι

Αποκάλυψη Πετρίδη: Έρχονται Κύπρο οι Βραζιλιάνοι

  14/11/2017 18:11
Για το ταξίδι που πραγματοποίησε στην Βραζιλία και τις συμφωνίες με κάποιες ομάδες μίλησε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης. Ο διοικητικός ηγέτης σχολίασε και κάποια ονόματα που ακούστηκαν για ενδιαφέρον από πλευράς της ομάδας της Λευκωσίας.
 
 
Για το ταξίδι: «Ήταν ένα μακρινό και κουραστικό ταξίδι, όμως πιστεύω ότι άξιζε τον κόπο. Είχαμε συναντήσεις με τέσσερις ομάδες, εκ των οποίων η μία σήμερα περιμένουμε την γραπτή υπογραφή της συμφωνίας, της Ατλέτικο Παραναένσε. Η υποδομή και οι εγκαταστάσεις και το παραγωγικό ποδοσφαιρικό φυτώριο που έχει εκεί αξίζει τον κόπο και να το επισκεφθείς, αλλά και να συνεργαστείς».
 
 
 
Τι προνοεί η συμφωνία: «Αφορά εφ’ όλης της ύλης ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο. Όχι μόνο αγωνιστικά ή μεταγραφικά, αλλά σε θέματα υποδομής, ιατρικά, προπονητικά, εκπαίδευσης και ακαδημίες. Οι άνθρωποι της συγκεκριμένης ομάδας θα έρθουν στην Κύπρο την ερχόμενη εβδομάδα ο τεχνικός διευθυντής και των ακαδημιών και ευελπιστούμε ότι θα επιφέρουν κέρδη και στην εκπαίδευση του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και οικονομικά».
 

Για τις σκέψεις για τον Ιανουάριο: «Οι σκέψεις δεν σταματούν ποτέ. Ο σκάουτερ έχει μείνει στη Βραζιλία για ακόμη δύο μέρες, γιατί συνεχίζονται κάποιες επαφές και με τον ερχομό πίσω θα καθίσουμε και με τον κ. Δώνη για να δούμε τα μεταγραφικά όχι μόνο του Ιανουαρίου αλλά και για το καλοκαίρι».

Για το πλάνο και τις θέσεις: «Τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς. Έχουμε κάποιες περιπλοκές στο θέμα των μεταγραφών λόγω και του τραυματισμού του Μιλάνοφ και ίσως να κάνουμε κάποιες δεύτερες σκέψεις για το πώς θα κινηθούμε στην επόμενη μεταγραφική περίοδο».

Πότε θα επανέλθει ο Μιλάνοφ: «Υπολογίζεται για περίπου για 2-4 μήνες. Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς. Μάλλον κάνουμε σκέψεις για να τον αναπληρώσουμε τον Ιανουάριο».

Για τον Βάτερμαν: «Μάλλον είναι οριστικό ότι καλό καλοκαίρι».

Για τα ονόματα που βγήκαν προς τα έξω για συμφωνία στη Βραζιλία:
«Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα. Εκείνο που έχουμε την προσοχή μας αυτή τη στιγμή είναι το παιχνίδι της Παρασκευής (17/11) με την Ομόνοια. Όσο αφορά με τις συμφωνίες και τι προέκυψε, με τις μέρες σιγά-σιγά θα ανακοινώνουμε και τα ανάλογα, αλλά πρώτα πρέπει να ενημερωθεί το συμβούλιο».
 

Εάν η συνεργασία με ομάδα στη Βραζιλία οφείλεται στην πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ:
«Σίγουρα. Δεν πήγα πουθενά και να μην είναι γνωστό το ΑΠΟΕΛ. Το ΑΠΟΕΛ έχει μεγαλώσει περισσότερο απ’ όσο περιμέναμε και εμείς οι ίδιοι και αυτό οφείλεται στις επιτυχίες. Ελπίζω ότι θα το συνεχίσουμε και με τη σύναψη συνεργασιών αλλά και με τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα».
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας