Eπειδή ο Ρόνι Λέβι δεν είναι τυχαίος και ο Ανδρέας Παντελή χθεσινός...

Ο Ρόνι Λέβι αρκέστηκε να πει, μετά το τέλος της ζόρικής πρόκρισης στο β’ γύρο του κυπέλλου με την Ξυλοφάγου, ότι έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από την αναμέτρηση.
 
Η διοίκηση της «Κυρίας» δια στόματος του αναπληρωτή προέδρου, Δρ. Κυριάκου Γιάγκου διατυμπανίζει ότι το υπάρχουν ρόστερ και στηρίζεται και πίστη στις δυνατότητες του υπάρχουν. Καλά κάνουν οι άνθρωποι από τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου έμψυχου δυναμικού έχουν την Ανόρθωση στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας δώσει σχεδόν όλα τα ντέρμπι του πρώτου γύρου μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».
 
Πολύ σωστά επεσήμανε, επίσης, ο κ. Γιάγκου ότι μέχρι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου διακυβεύονται άλλοι 15 βαθμοί, επομένως, μια σωστή διοίκηση δεν μπορεί να διατυμπανίζει πως σ’ ένα μήνα από τώρα θα υπάρξουν μεταγραφές, άρα και αποχωρήσεις παικτών.
 
Επειδή, όμως, ούτε ο Ρόνι Λέβι δεν είναι τυχαίος, αλλά ούτε (κυρίως) ο Ανδρέας Παντελή είναι χθεσινός στο ποδόσφαιρο στην ομάδα της Αμμοχώστου ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
 
Η «Κυρία» όχι μόνο είναι μέσα στον στόχο της εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αλλά δικαιούται βάση των εμφανίσεων και των αποτελεσμάτων στον πρώτο γύρο να κοιτάει και πιο ψηλά.
 
Για να πάρει ώθηση χρειάζεται ποιοτική ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή και περισσότερο βάθος. Επιθετικός κορυφής, ακραίος επιθετικός και μέσος με οργανωτικές ικανότητες (οκτάρι) είναι οι θέσεις που κοιτάζει (ή θα κοιτάξει) για μεταγραφές η Ανόρθωση.
 
Σε κάθε μια από αυτές υπάρχει και ένας ποδοσφαιριστής από το υφιστάμενο ρόστερ που δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της τεχνικής ηγεσίας. Αντρέ Άλβες, Μιγκέλ Παλάνγκα και Βλάντιμιρ Γκάντσεφ αν και πήραν πολλές ευκαιρίες από τον προπονητή δεν έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες και η αλήθεια είναι πως η κλεψύδρα αδειάζει ενόψει και της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
 
Ο επόμενος μήνας θα είναι καθοριστικός για το μέλλον τους στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και είναι στο χέρι τους (στα πόδια τους για να κυριολεκτούμε) να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα.
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια