«Πακέτο» οι Γκράσι και Μυτίδης

Πέραν από τον Νέστωρα Μυτίδη, η Κέρκυρα είναι έτοιμη να πάρει άλλο ένα ποδοσφαιριστή από την Κύπρο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελληνικής ιστοσελίδας, gazzetta.gr.

Αυτός είναι ο Ιταλός στόπερ της Νέας Σαλαμίνας, Ντάβιντε Γκράσι, για τον οποίο οι «Φαίακες» είχαν ενδιαφερθεί και το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για τον Μυτίδη έχουν βουίξει όλα τα Μέσα στην Ελλάδα για τις μεγάλες πιθανότητες για συμφωνία με την Κέρκυρα (διαβάστε ΕΔΩ σχετικό θέμα).
 

Το δημοσίευμα αναφέρει:
«Έτοιμη να πραγματοποιήσει τις δύο πρώτες της μεταγραφές για τον Ιανουάριο είναι η Κέρκυρα. Οι «Φαίακες», βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Κύπρο. Ο λόγος για τους Ντάβιντε Γκράσι και Νέστορα Μυτίδη.

Ο πρώτος είναι Ιταλός στόπερ που αγωνίζεται στην Νέα Σαλαμίνα και η Κέρκυρα είχε ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του και το καλοκαίρι. Πλέον ο 31χρονος αμυντικός όμως έχει βρει τον τρόπο να μείνει ελεύθερος (το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι) και όπως όλα δείχνουν μόλις τελειώσει και τυπικά από τους Κύπριους θα βρεθεί στην Κέρκυρα για να υπογράψει με την ομάδα του νησιού. Στην ομάδα της Κύπρου φέτος έχει καταγράψει 11 συμμετοχές.

Σε ό,τι αφορά τον δεύτερο, είναι διεθνής Κύπριος επιθετικός που αγωνίζεται στην ΑΕΚ Λάρνακας. Εδώ και μέρες βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Κέρκυρα και οι πληροφορίες τον φέρνουν επίσης μια ανάσα από το νησί. Ωστόσο, ο Μυτίδης έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ Λάρνακας μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και για τον λόγο αυτό οι «Φαίακες» θα τον αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού. Ο 26χρονος επιθετικός, την φετινή σεζόν έχει 6 συμμετοχές και μόλις 1 γκολ, ενώ οι αριθμοί του τα τελευταία χρόνια δεν είναι και οι καλύτεροι σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα, αλλά στην Κέρκυρα ελπίζουν πως θα βρει τον καλό του εαυτό στο νησί»
 
 

Δειτε Επισης

Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου