Πέμπτη, 19 Ιουλίου, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

«Υπέγραψα, πήρα λεφτά αλλά δεν πήγα στην Ανόρθωση»

  12/01/2018 19:31
«Υπέγραψα, πήρα λεφτά αλλά δεν πήγα στην Ανόρθωση»

«Υπέγραψα, πήρα λεφτά αλλά δεν πήγα στην Ανόρθωση»

  12/01/2018 19:31
Το χρονικό της μεταγραφής που δεν έγινε ποτέ το καλοκαίρι του 2007 από τον Εθνικό στην Ανόρθωση περιέγραψε ο Χρίστος Πογιατζής.
 
Μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Μάλε» στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο Χρίστος Πογιατζής ανέφερε πως συμφωνήθηκαν τα πάντα μεταξύ Εθνικού-Ανόρθωσης για τη μεταγραφή του, πήρε προκαταβολή, όμως στο τέλος αποφάσισε να κάνει πίσω γιατί ένιωθε ότι «πουλάει» τον Εθνικό.
 
 
Αναλυτικά τι ανέφερε ο Χρίστος Πογιατζής
«Το καλοκαίρι του 2007  ήταν ο Τιμούρ προπονητής στην Ανόρθωση, πρόεδρος ο Ανδρέας Παντελή. Υπήρξαν συζητήσεις, συμφώνησαν και είχε μείνει η ανακοίνωση. Εγώ περισσότερο πήγα γιατί με ήθελε ο Τιμούρ. Μου το έδειξε εμπράκτως. Τον εκτιμώ πάρα πολύ, είμαστε φίλοι με τον Τιμούρ. Κάποτε παρεξηγείται από το πάθος του. Αυτό με έπεισε να πάω.
 
Ο πρόεδρος (σ.σ. Κίκης Φιλίππου) ήταν σωστός απέναντι μου και για το ότι δεν έγινε η μεταγραφή στο τέλος ήταν επιλογή δική μου. Δεν ένιωθα καλά να πουλήσω, το χωριό, την ομάδα, τον κ. Κίκη. Να πω ότι και στην Ανόρθωση φάνηκαν κύριοι. Δεν ξέρω αν μπορούσαν να με τιμωρήσουν γιατί υπογράψαμε, πήρα και προκαταβολή αλλά σεβάστηκαν την επιθυμία μου. Φυσικά τους επέστρεψα την προκαταβολή που ήταν και αρκετά χρήματα (γέλια).
 
Αν μετάνιωσε που δεν πήγε: «Ήθελα να παίξω σε μεγάλη ομάδα, αλλά δεν ήθελα να πουλήσω την ομάδα. Είχα προτάσεις κάθε χρόνο. Ήρθε μάνατζερ από Ελλάδα, μου είπε ότι έχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και με περίμενε να συναντηθούμε σε καφετέρια στην Κύπρο, αλλά δεν πήγα να τον δω. Αυτό που αγαπώ δεν το πουλώ. Ούτε τους φίλους μου, ούτε τίποτα».
 
Η σχέση με τον Κίκη Φιλίππου: «Έχω άριστη σχέση, τρέφω απεριόριστο σεβασμό προς το πρόσωπο του και την οικογένεια του. Όμως, άλλο η φιλία και άλλο η δουλειά. Πάντα η ομάδα ήταν πιο ψηλά από εμάς».
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας