Παρασκευή, 20 Ιουλίου, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Μαλέκκος: «Με πούλησε ο Απόλλωνας»

  12/01/2018 19:56
Μαλέκκος: «Με πούλησε ο Απόλλωνας»

Μαλέκκος: «Με πούλησε ο Απόλλωνας»

  12/01/2018 19:56
Παράπονο για τον τρόπο που τελείωσε η καριέρα του, καθώς η απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια δεν ήταν δική του, εξέφρασε ο Κώστας Μαλέκκος.
 
 
Στον απόηχο της εκπομπής "Όλα Μάλε" ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής ανέφερε ότι η απόφαση του Απόλλωνα να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο μετά τους έξι μήνες παρουσίας του στη Λεμεσό ήταν η αιτία για να σταματήσει την μπάλα λίγο αργότερα και αφού θήτευσε στον Ολυμπιακό. 
 
 
Η αναφορά του Μαλέκκου 
«Δεν μπορεί να έκανα τέτοια σεζόν έξι μήνες με τον Απόλλωνα να βγάζω μάτια και την επόμενη χρονιά να μην με θέλουν στην ομάδα. Η καριέρα μου τελείωσε άδοξα γιατί με πούλησε ο Απόλλωνας. Δεν είναι ότι θέλω να παινευτώ, δηλαδή τι ανάγκη έχω να πω τώρα ότι ήμουν καλός παίκτης. Αλλά εκείνη την εποχή μπορούσα να μείνω στο ρόστερ του Απόλλωνα και να παίζω έστω και αλλαγή. Αν έμενα εγώ θα έχανε το πρωτάθλημα την επόμενη περίοδο;
 
Δεν έφυγα από το ΑΠΟΕΛ για να πάω στον Απόλλωνα έξι μήνες. Ήθελα να μείνω. Δεν με ήθελαν και πήγα στον Ολυμπιακό. Εκεί ο κ. Κοστόφ στο δεύτερο γύρο ήρθε και μου είπε να με κάνει βοηθό του. Εκεί ήταν που ήρθε το τέλος».
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας