Καϊάφας: Τέτοια ντόρτια ούτε στην Ομόνοια!

Ο Ερμής, τελικά, θέλει τον Κύπριο του! Ο σύλλογος της Αραδίππου έχει πανηγυρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας του με γηγενή προπονητή (Νίκος Παναγιώτου) και με… «παπούτσι από τον τόπο του» οδεύει να εξέλθει από τη στενωπό στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Μετά το αποτυχημένο και (εξ αιτίας αυτού) σύντομο πέρασμα του Γκόραν Μιλόγεβιτς (σ.σ. ο Σέρβος διαδέχτηκε τον Νίκο Παναγιώτου κι έμεινε στην τεχνική ηγεσία για ενάμισι μήνα) ο Λούκας Φανιέρος επέστρεψε στη δοκιμασμένη συνταγή κι ανέθεσε τα ηνία των «φτεροπόδαρων» στον Κώστα Καϊάφα.

Σαράντα μέρες αργότερα η μεταμόρφωση της ομάδας είναι εντυπωσιακή. Σε πέντε παιχνίδια υπό τον 43χρονο προπονητή ο Ερμής έχει συλλέξει 10 βαθμούς και έχει απολογισμό τερμάτων 10-6, ενώ στις προηγούμενες 17 αγωνιστικές είχε μαζέψει 14 βαθμούς και είχε γκολ 19-36! Με άλλα λόγια, υπό τον Καϊάφα αυξήθηκε σημαντικά ο μέσος όρος κερδισμένων βαθμών και παραγωγικότητας, ενώ μειώθηκε (εξ ίσου σημαντικά) ο μέσος όρος αντίπαλων τερμάτων (σ.σ. δεν είναι τυχαίο ότι τρεις από τις πέντε ανέπαφες εστίες των «φτεροπόδαρων» έγιναν υπό τον Καϊάφα).

Με τις πρόσφατες νίκες απέναντι σε Ολυμπιακό και Αλκή ο Καϊάφας πιστώθηκε κι ένα επίτευγμα που ανάλογό του δεν είχε πετύχει στις 138 συμμετοχές του (ως προπονητής) στην α’ κατηγορία: η ομάδα του σημείωσε σε διαδοχικά παιχνίδια τεσσάρες, κάτι που δεν είχε καταφέρει ούτε στη θητεία του στην Ομόνοια!
 

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ