ΑΕΛ: Τέσσερις «γιατροί» για ΤΟ πρόβλημα!

Σε μια ομάδα, η οποία στη διάρκεια του Ιανουαρίου «αφαίρεσε» σχεδόν τα μισά τέρματα της παραγωγικότητάς στο πρωτάθλημα (από τα 25 ως την 21η αγωνιστική οι αποχωρήσαντες Αρουαμπαρένα, Λεόνσο και Αλνταΐρ είχαν πιστωθεί τα 11), δεν χρειάζεται πολλή κουβέντα για την ύψιστη προτεραιότητα των νεοφερμένων.

Μάνουελ Τόρες, Ζοάν Ρομάν, Ντενίλσον Γκαμπιονέτα και Νταβίντ Τεξέιρα (όχι απαραίτητα σε αυτή τη σειρά) καλούνται να προσφέρουν γκολ. Απαραιτήτως, περισσότερα από τους προκατόχους τους, αν η ΑΕΛ θέλει να έχει ρεαλιστικές πιθανότητες εξόδου στην Ευρώπη.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι αυτής της αποστολής είναι, φυσικά, ο τρόπος. Από τις ομάδες της πρώτης εξάδας αυτή του Μπρούνο Μπαλταζάρ είναι η μοναδική που έχει πάρει περισσότερα γκολ μέσα από στημένες μπάλες (14) απ’ ό,τι μέσα από τη ροή του παιχνιδιού (13).

Για να γίνει καλύτερα αντιληπτή η τάξη μεγέθους, σημειώνεται ότι χειρότερη επίδοση έχουν μόνον οι νεοφώτιστοι Πάφος (9) και Ολυμπιακός (11) και ο ουραγός Εθνικός (11), ενώ η διαφορά από τους άμεσους ανταγωνιστές της είναι χαώδης (ΑΠΟΕΛ 40, Απόλλων 34, ΑΕΚ 32, Ομόνοια 28 και Ανόρθωση 19)!

Αυτός είναι ο τομέας, στον οποίο χρήζει άμεσης και ουσιαστικής βελτίωσης της ΑΕΛ, και από τη συνεισφορά τους σε αυτόν θα κριθούν οι δύο Ισπανοί, ο Βραζιλιάνος και ο Ουρουγουανός που εντάχθηκαν αυτόν τον Ιανουάριο στο δυναμικό της ΑΕΛ.
 

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής