«Μάδησε» τα «περιστέρια» η Καρμιώτισσα!

Τεράστιας βαθμολογικής (και όχι μόνο) σημασίας νίκη πήρε η Καρμιώτισσα στην Αραδίππου, όπου στο εναρκτήριο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής για τη β’ κατηγορία θριάμβευσε 3-1 της τοπικής Ομόνοιας, μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ!

Τα «περιστέρια» του Μαρίνου Σατσιά συμπλήρωσαν τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη (0-1-2) και έχουν μαζέψει μόλις πέντε βαθμούς στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις τους, ενώ ο σύλλογος των Πάνω Πολεμιδιών τα πλησίασε στους δύο βαθμούς (30-28).

Η Ομόνοια άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Αβραάμ στο 11’, η Καρμιώτισσα έχασε πέναλτι με τον Πάντο στο 17’ (σ.σ. απέκρουσε ο Όρλιτς), αλλά η οικοδέσποινα τη μιμήθηκε στο 45+6’, καθώς ο Τσίτα έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Δημητρίου ισοφάρισε για την Καρμιώτισσα στο 65’, το αυτογκολ του Τσιάμη έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 76’ και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Μασίνουα στο 86’.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡ.: Όρλιτς (26′ Χριστοδούλου), Θεράποντως, Παναγή, Τσιάμης, Μέσσιου, Μοδέστου (64′ Ανγκομά), Χαραλάμπους, Πάλιμπρικ, Αβραάμ, Θεοδώρου (74′ Καϊσερλίδης), Τσίτας
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Καϊρίνος, Α.Χριστοφή, Αποστολόπουλος, Μ.Χριστοφή, Βασιλείου, Μπαρέιρο, Εντμάρ, Πάντος (87′ Μακντάουελ), Δημητρίου, Βαττής, Μασίνουα
 

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής