Δευτέρα, 18 Ιουνίου, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Καραπατάκης: «Σταματήστε την ισοπεδωτική κριτική…»

  13/02/2018 17:37
Καραπατάκης: «Σταματήστε την ισοπεδωτική κριτική…»

Καραπατάκης: «Σταματήστε την ισοπεδωτική κριτική…»

  13/02/2018 17:37
Με γραπτή δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης, καλεί τον κόσμο της ομάδας να σταματήσει την ισοπεδωτική κριτική, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος της χρονιάς.

Η δήλωσή του:
«Από την 1η μας μέρα στην διοίκηση του Σωματείου έχουμε αποφασίσει να πορευτούμε με ένα συγκεκριμένο μοντέλο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, το οποίο αποτελείται από μία αλυσίδα σχέσεων και συνεργασίας διοίκησης, τεχνικού διευθυντή, προπονητικού επιτελείου και ποδοσφαιριστών.

Ένα μοντέλο το οποίο μας έχει βοηθήσει να κάνουμε τεράστια άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια, εξακολουθούμε να το εμπιστευόμαστε και αποτελεί κάτι διαφορετικό στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Με αυτό το μοντέλο και τους ίδιους συντελεστές θα προχωρήσουμε μέχρι την τελευταία μέρα της φετινής σεζόν, όταν και θα γίνει ο απολογισμός.

Καλούμε λοιπόν τον κόσμο μας να σταματήσει την ισοπεδωτική κριτική σε όλους τους συντελεστές, γιατί αυτό κάνει μεγάλη ζημιά στην ομάδα. Τα μοναδικά που έχει ανάγκη η ομάδα μας αυτή την στιγμή από τον κόσμο της είναι η ηρεμία, η συμπαράσταση και η καθολική στήριξη».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας