Δευτέρα, 18 Ιουνίου, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Κράζει για ασέβεια την κυπριακή ομάδα που κέρδισε 30-0

  13/02/2018 17:52
Κράζει για ασέβεια την κυπριακή ομάδα που κέρδισε 30-0

Κράζει για ασέβεια την κυπριακή ομάδα που κέρδισε 30-0

  13/02/2018 17:52

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ακαδημία Champions Ύψωνα  μετά την ήττα της γυναικείας ομάδας από την ΑΕ Αμμοχώστου με 30-0 σε αγώνα που έγινε την περασμένη Κυριακή (11/02) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του γυναικείου πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση: 

«Στόχος της ύπαρξης μας σαν Αθλητικό Σωματείο είναι να αναδείξουμε αθλητές και αθλήτριες με χαρακτήρα και αξίες ώστε να διαπρέψουν στην προσωπική, επαγγελματική και αθλητική διαδρομή της ζωής τους.

Ο σεβασμός είναι μάλιστα το πρώτο πράγμα που διδάσκουμε στους αθλητές μας και τους προπονητές μας. Σεβασμός προς τους συμπαίκτες και τους προπονητές και κυρίως σεβασμό προς τον αντίπαλο! 

Θεωρούμε πως οι νίκες με μεγάλα σκορ βλάπτουν και απογοητεύουν τα ίδια τα παιδιά και δε δείχνουν βέβαια τον απαραίτητο σεβασμό προς αυτά και τις ομάδες τους.

Γιαυτό το λόγο εμείς σαν Champions The Soccer Academy καταδικάζουμε τα μεγάλα σκορ έναντι όποιασδήποτε ομάδας ειδικά όταν αυτή αγωνίζεται με μικρά παιδιά και μαθήτριες κάτι που είναι ενάντια στις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και τις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός μας και ειδικά στις αναπτυξιακές ηλικίες!"

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Champions The Soccer Academy»

Πίσω στην αρχή της σελίδας