Σάββατο, 26 Μαΐου, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

«Στον τελικό με ΑΠΟΕΛ κλώτσησα ένα μπουκάλι και του έμεινε εμμονή…»

  13/02/2018 19:51
«Στον τελικό με ΑΠΟΕΛ κλώτσησα ένα μπουκάλι και του έμεινε εμμονή…»

«Στον τελικό με ΑΠΟΕΛ κλώτσησα ένα μπουκάλι και του έμεινε εμμονή…»

  13/02/2018 19:51
Στην εκπομπή «Όλα Μάλε» Super Sportfm 104.0 ήταν φιλοξενούμενος ο Κρίστης Θεοφίλου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αποχώρησή του από τον Απόλλωνα και μετέπειτα την μετακόμισή του στην ΑΕΛ.

Για την πρώτη αποχώρησή του το 2010 από τον Απόλλωνα είπε: «Ο λόγος που έφυγα ήταν ο προπονητής, ήταν ο Κρισμάρεβιτς. Πήραμε το Κύπελλο και έφυγα. Εγώ ήθελα να μείνει στην ομάδα και να τελειώσω εκεί την καριέρα μου αλλά δεν με ήθελε ο προπονητής. Παίζαμε τελικό Κυπέλλου στο ΓΣΖ με το ΑΠΟΕΛ και κερδίσαμε 2-1. Εγώ είτε παίζω, είτε δεν παίζω εκδηλώνομαι. Έγινε κάτι και σηκώθηκα και κλώτσησα ένα μπουκάλι. Του έμεινε εμμονή ότι δημιουργώ προβλήματα. Πήγα στην ΑΕΚ και μετά από ένα χρόνο επέστρεψα. Έφυγα γιατί πάλι ο προπονητής, ένας Σκωτσέζος δεν με είχε στα πλάνα του».
 
Για το πρωτάθλημα του 2006: «Το 2006 θα μου μείνει αξέχαστο. Την προηγούμενη χρονιά πηγαίναμε διαβάθμιση. Φέραμε τον Μαλέκο και μας γλίτωσε. Μετά τον διώξαμε. Άρχισε η νέα χρονιά με πρόεδρο τον Φρέντι Τζον Πολ. Πάμε στο ξενοδοχείο και μπήκαμε σε μια αίθουσα με τον Στάνκε τον προπονητή. Καθίσαμε να μιλήσουμε για να γνωρίσουμε τους παίκτες. Άρχισαν να μιλάνε και μας είπε ο πρόεδρος ότι πούμε μένει εδώ και πάμε για πρωτάθλημα. Λέω κι εγώ μας τρελάθηκε αυτός; Τελικά όχι μόνο πήραμε πρωτάθλημα αλλά και αήττητοι. Φέραμε τους Ιρακινούς καλοί παίκτες και πάνω από όλα άνθρωποι. Μας ενέπνεε εμπιστοσύνη ο προπονητής και ο Στάνκε το είχε αυτό. Οι παίκτες τους πάγκου πανηγύριζαν σαν να και ήταν βασικοί».

Για τη δεύτερη αποχώρηση (2012) και τη συνέχιση της καριέρας του στην ΑΕΛ: «Ήταν δύσκολο για μένα γιατί έμαθα μια ζωή στον Απόλλωνα. Δεν το πίστευα ότι έφυγα. Ούτε θέμα χρημάτων ήταν το θέμα ούτε τίποτα. Μου στοίχησε πολύ που έφυγα ξανά. Ένιωσα ότι τόσα χρόνια στον Απόλλωνα δεν τα εκτίμησαν. Στην αρχή όταν πήγα στην ΑΕΛ ήταν δύσκολο. Δεν είχα κάτι με την ΑΕΛ αλλά πήγα στην άλλη μεγάλη ομάδα της Λεμεσού. Ακούστηκαν πολλά, ότι πιάσαμε τον Απολλωνίστα. Στην αρχή είχε κόσμο που δεν με ήθελε αλλά με το πάθος μου τους κέρδισα».

Πως πέρασε στην ΑΕΛ: «Ήταν μόλις η ΑΕΛ πήρε το πρωτάθλημα. Δύο χρόνια στην ΑΕΛ ήταν ο Πάμπος Χριστοδούλου προπονητής. Μετά ο Ζόρζε Κόστα, ακολούθησε ο Πέτεφ. Πήγαμε τελικό με τον Απόλλωνα. Ήταν το μοναδικό παιχνίδι που ήμουν εκτός αποστολής και δεν ξέρω το γιατί. Πέρασα καλά στην ΑΕΛ».
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας