Σάββατο, 26 Μαΐου, 2018 | Επικοινωνία
trans gif

Η αυστηρότητα με Πέτεφ και οι τραυματισμοί Χριστοφή-Ντάρμπισαϊρ

  14/02/2018 19:29
Η αυστηρότητα με Πέτεφ και οι τραυματισμοί Χριστοφή-Ντάρμπισαϊρ

Η αυστηρότητα με Πέτεφ και οι τραυματισμοί Χριστοφή-Ντάρμπισαϊρ

  14/02/2018 19:29

Για υποτίμηση του αντιπάλου κάνουν λόγο στην Ομόνοια μετά την ήττα 3-2 από τη Δόξα στο ΓΣΠ που βάζει σε κίνδυνο το μέλλον των "πρασίνων" στο θεσμό του κυπέλλου. 

Μιλώντας στην κάμερα της PrimeTel ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου αναφέρθηκε στην αποβολή Πέτεφ και τους τραυματισμούς Χριστοφή και Ντάρμπισαϊρ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τον αγώνα με τη Δόξα: «Να συγχαρούμε τη Δόξα. Ήταν από εκείνα τα παιχνίδια που όλα εξελίσσονταν στραβά. Σε συνδυασμό με τη δική μας απόδοση που δεν ήταν όπως έπρεπε, ήρθε το αποτέλεσμα. Υπάρχει επαναληπτικός και να είναι όλοι σίγουροι πως η Ομόνοια θα πάει να παλέψει. Ήταν αναμενόμενο πως θα συνέβαινε και ένα τέτοιο παιχνίδι. Το αρνητικό είναι πως δεν καταφέραμε τουλάχιστον να ισοφαρίσουμε. Όμως υπάρχει επαναληπτικός και μπορούμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα».

Για το τι έφταιξε: «Το τεχνικό μας επιτελείο είπε πως υπήρξε μια υποτίμηση του αντιπάλου. Προφανώς για να το λένε υπήρχε. Υπήρξαν κι άλλα που θα τα δούμε εσωτερικά. Είναι αλήθεια πως κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και κάθε λάθος μας κοστίζει ακριβά. Ήρθαν και μαζεμένα τα παιχνίδια κάθε τρεις μέρες. Πρέπει να το ξεχάσουμε από απόψε και να δούμε τα προβλήματα που προέκυψαν με Δημήτρη και Ματ. Θα πάμε να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ».

Για τον τραυματισμό Χριστοφή: «Είναι πολύ νωρίς. Θα τον δούμε πιθανότατα αύριο. Θα δούμε. Δεν είναι θετικό που ένιωσε ενόχληση. Θα δούμε πως θα νιώθει, θα περάσει από εξετάσεις. Αν δεν προλάβει, υπάρχουν και άλλα παιχνίδια. Δε θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί».

Για την αποβολή Πέτεφ: «Κυρίως ο 4ος διαιτητής, ο κ. Αναστασίου εξάντλησε την αυστηρότητά του σε μια φάση που υπήρχε ένταση στον αγώνα. Αυτά είναι τα δεδομένα και έτσι θα προχωρήσουμε. Αλλά στη φάση εξαντλήθηκε η αυστηρότητα κυρίως από τον τέταρτο διαιτητή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας