Η αλήθεια για Δώνη και Παναθηναϊκό

Μπορεί στην Ελλάδα να κυκλοφόρησε σενάριο πρόσληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Γιώργο Δώνη, εντούτοις κάτι τέτοιο είναι αδύνατο με την υπάρχουσα κατάσταση στην Αθηναϊκή ΠΑΕ. Ο ρεπόρτερ των "πρασίνων" Τάσος Νικολογιάννης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, Ελλάδος έδωσε την πραγματική διάσταση του θέματος. 

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport-fm.gr

Τις τελευταίες ώρες διαρρέεται το σενάριο που θέλει τον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιώργο Δώνη να έχουν μιλήσει με κάποιους επενδυτές που εμφανίζονται «ζεστοί» για τον Παναθηναϊκό, ώστε να αναλάβουν, ο μεν πρώτος ως τεχνικός διευθυντής και ο δεύτερος ως προπονητής της ομάδας. 

Όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης, αυτό είναι ένα σενάριο που υπάρχει, συνυφασμένο πάντως με ένα νέο καθεστώς, το οποίος προς το παρόν δεν φαίνεται να υφίσταται. 


Με τα τωρινά δεδομένα πάντως, θέμα Δώνη δεν υπάρχει στην παρούσα κατάσταση. Ο Έλληνας τεχνικός σαφώς έχει δεσμούς με τους «πράσινους» και θέλει κάποια στιγμή να κάτσει στο τιμόνι της ομάδας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα αναλάβει ένα πρότζεκτ στο οποίο δεν θα του επιτρέπεται να κάνει πρωταθλητισμό. 

Όσον αφορά τον Νίκο Νταμπίζα, φαίνεται να έχουν εξομαλυνθεί οι σχέσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο και γενικά το «τριφύλλι» και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. 

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής