Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Φαντούσης, θρηνεί η Αλκή

  04/03/2018 14:07
Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Φαντούσης, θρηνεί η Αλκή

Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Φαντούσης, θρηνεί η Αλκή

  04/03/2018 14:07

Η οικογένεια της Αλκής θρηνεί τον χαμό του Ανδρέα Φαντούση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών και υπηρέτησε επί σειρά ετών την Αλκή από τις θέσεις του αντιπροέδρου και του εκπροσώπου της ομάδας στην ΚΟΠ. 

”Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Άλλος ένας άνθρωπος που υπηρέτησε με αφοσίωση και σεβασμό την ιδέα που ονομάζεται ΑΛΚΗ, ξεκίνησε για το αιώνιο ταξίδι.

Ο Ανδρέας Φαντούσης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών και άφησε πίσω του πολλά όμορφα πράγματα τα οποία θυμούνται οι παλαιότεροι και μαθαίνουν οι νεότεροι.

Ο Ανδρέας γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 1935 στο Κώμα του Γιαλού. Ήταν ένα από τα 14 παιδιά της οικογένειας Φαντούση.

Υπηρέτησε επί σειρά ετών την Αλκή ως Αντιπρόεδρος, ενώ διετέλεσε και εκπρόσωπος της ομάδας μας στην ΚΟΠ. Είχε εμπλοκή και στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας και εκλέχθηκε αρκετές φορές ως Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας με το ΑΚΕΛ.

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε από τη Λευκωσία, μέχρι να καταλήξει στη Λάρνακα. Ασχολήθηκε με τη χρυσοχοΐα και είχε πάντα δίπλα του την αγαπημένη του σύζυγο Βασούλα.

Μαζί απέκτησαν πέντε υιούς εκ των οποίων οι τέσσερις αγωνίστηκαν ως ποδοσφαιριστές στην Αλκή και την υπηρέτησαν κατά καιρούς από διάφορα πόστα. Ο Δώρος Φαντούσης, είναι ακόμα στην ομάδα εκτελώντας χρέη έφορου ποδοσφαίρου. Ο Μίμης Φαντούσης διετέλεσε πρόεδρος της Αλκής και ο Πανίκος Φαντούσης ήταν για αρκετά χρόνια μέλος της Αλκής Λάρνακας και εκπρόσωπος της ομάδας στην ΚΟΠ. Επίσης ο Τόνι Φαντούσης υπηρέτησε την Αλκή ως μέλος του Δ.Σ. για αρκετά χρόνια.

Ο Ανδρέας Φαντούσης ήταν αρχηγός της αποστολής της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών στο παιχνίδι με το Βέλγιο που έγινε εκτός έδρας το 1982 για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Η ομάδα μας ηττήθηκε με 3-2 και το ένα γκολ το σημείωσε με εκπληκτικό τρόπο ο Φοίβος Βραχίμης ο οποίος είναι αδελφότεκνος του Ανδρέα. Το άλλο τέρμα της ομάδας μας το σημείωσε ο Στέφανος Λυσάνδρου επίσης της Ανόρθωσης.

Η κηδεία του Ανδρέα Φαντούση, θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη από τον Ιερό Ναό Αγίας Χρυσοπολίτισσας στη Λάρνακα στις 14:00. Οι οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 13:00 έως τις 14:00.

Το Δ.Σ. της Αλκής εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Φαντούση”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας