Ο ελλαδικός Τύπος για το ποτήρι στο Δώνη και τα σχόλια για τον Όσκαρ Γκαρθία

Δεν πέρασε απαρατήρητο στην Ελλάδα το περιστατικό με το πλαστικό ποτήρι γεμάτο νερό που δέχθηκε ο Γιώργος Δώνης μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την Ομόνοια.
 
 
Σύσσωμος ο ελλαδικός ηλεκτρονικός Τύπου κατέγραψε το συμβάν, ενώ στα σχόλια δεν έλειψε η σύγκριση με το αντικείμενο που δέχθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που αναβλήθηκε.
 
zougla.gr
Ο Γιώργος Δώνης δέχθηκε στο κεφάλι ποτήρι με νερό κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Κύπρου ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ! Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων την επίτευξη του δεύτερου γκολ με αποτέλεσμα οι οπαδοί της Ομόνοια να αντιδράσουν με αυτόν τον τρόπο. 

Ο Έλληνας προπονητής δεν τραυματίστηκε και στη συνέχεια παρουσιάστηκε κανονικά στη συνέντευξη Τύπου, χωρίς μάλιστα να αναφερθεί στο περιστατικό.
 
sport-fm.gr
Σκηνικό που θυμίζει… ελληνικό πρωτάθλημα διαδραματίστηκε στο φινάλε του αγώνα της Ομόνοιας με τον ΑΠΟΕΛ (0-2) για τα κυπριακά play offs. Ο Γιώργος Δώνης πανηγυρίζοντας το δεύτερο γκολ της ομάδας του στις καθυστερήσεις, δέχτηκε ένα πλαστικό ποτήρι γεμάτο νερό από την κερκίδα και έπεσε κάτω ημιλιπόθυμος. Γρήγορα σηκώθηκε με τη βοήθεια των συνεργατών του και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, με το ματς να ολοκληρώνεται κανονικά και να μη διακόπτεται.

sport24.gr

Mόνο μία μέρα έμεινε μακριά απ' την κορυφή το ΑΠΟΕΛ, καθώς νίκησε 2-0 την Ομόνοια στο "ΓΣΠ" και είναι ξανά στο +2 απ' τον Απολλώνα Λεμεσού.

Ο Γιώργος Δώνης θα έχει έναν επιπλέον λόγο να θυμάται αυτό το ντέρμπι, καθώς στο 91ο λεπτό, όταν πανηγύριζε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, δέχτηκε στο κεφάλι ένα πλαστικό ποτήρι γεμάτο νερό, το οποίο πέταξε ένας οπαδός απ' την εξέδρα.

gazzetta.gr

Η βία δεν σταματά στην Κύπρο, με τον Γιώργο Δώνη να δέχεται στο κεφάλι ποτήρι με νερό! Μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ του ΑΠΟΕΛ, οι οπαδοί της Ομόνοιας άρχισαν να ρίχνουν αντικείμενα προς τον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης δέχθηκε χάρτινο ποτήρι με νερό στο κεφάλι, έπεσε στο έδαφος και λίγο αργότερα με τη βοήθεια των συνεργατών του έφυγε εσπευσμένα από τον αγωνιστικό χώρο. 

sdna.gr

Επεισοδιακό φινάλε στο κυπριακό ντέρμπι ανάμεσα σε Ομόνοια κι ΑΠΟΕΛ, με τον Γιώργο Δώνη να δέχεται ποτήρι στο κεφάλι μετά το δεύτερο γκολ της ομάδας του, αλλά το παιχνίδι να μη διακόπτεται. Oι "γαλαζοκίτρινοι" συνέχισαν τις πελατειακές τους σχέσεις με τη συμπολίτισσα Ομόνοια, πανηγυρίζοντας τη δέκατη διαδοχική τους νίκη ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης στην πρεμιέρα των πλέι οφ, ενώ παραμένουν αήττητοι εδώ και μία πενταετία (16-6-0)! 

Στο φινάλε του αγώνα ωστόσο υπήρξε ένταση, καθώς μετά το 0-2 του Ντελατόρε στο 91', ο Γιώργος Δώνης ενώ πανηγύριζε, δέχτηκε ένα ποτήρι με κάποιο υγρό στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος!

Στη συνέχεια ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ αποχώρησε για τα αποδυτήρια ώστε να... συνέλθει, όμως συνέχισε να δέχεται αντικείμενα από τους οπαδούς της Ομόνοιας κι ενώ το ματς δεν είχε ακόμη ολοκληρωθεί.

Με τη νίκη αυτή οι πρωταθλητές Κύπρου παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +2 από τον 2ο Απόλλωνα. 

Δειτε Επισης

H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ