«Ο Απόλλωνας μπορεί να τα χάσει όλα»

 Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του δήλωσε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, παρά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σημείωσε ότι οι παίκτες έκαναν ότι τους ζήτησε, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία για το νεαρό Μάρκο Στυλιανίδη.

Ο κόουτς των γαλαζοκιτρίνων αναφέρθηκε και στον ερχόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα.

«Θα χώριζα το παιχνίδι σε δυο μισά. Το πρώτο μισό είναι μέχρι τη στιγμή που ΑΕΚ σκόραρε και μετά άλλαξε εντελώς. Μέχρι να σκοράρει η ΑΕΚ κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο.

Είχαμε τη μπάλα, δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, όμως είχαμε κάποιες ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα. Μπήκαμε στα αποδυτήρια και πιστεύαμε πως στο 2ο ημίχρονο μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίς.

Διαβάστε επίσης:

Ξεκινήσαμε δυνατά και ο Μακρής λίγο έλειψε να σκοράρει. Μετά όμως είχαμε ένα αμυντικό λάθος και η ΑΕΚ σκόραρε. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές που έκαναν ακριβώς αυτό που θέλαμε. Ξεχωριστά μπράβο στον Μάρκο Στυλιανίδη που έκανε φανταστική δουλειά.

Μπράβο σε όλους τους παίκτες αλλά ιδιαίτερα σε αυτόν. Είμαι απογοητευμένος που δεν φθάσαμε στον τελικό, όμως τώρα επικεντρωνόμαστε πλήρως στο πρωτάθλημα.

Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Το παιχνίδι ξεκινά από αύριο και όχι την Κυριακή. Νιώθουμε την αύρα του κόσμου και την Κυριακή θέλουμε γεμάτο το ΓΣΠ. Είναι πολύ σημαντική η ατμόσφαιρα»

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Είναι όντως σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή και είναι ο μοναδικός στόχος. Βλέπουμε τον Απόλλωνα ότι είναι στον τελικό αλλά και στο πρωτάθλημα όμως μπορεί να τα χάσει όλα. Είναι κρίσιμα τα πάντα και αυτό που βλέπω στα αποδυτήρια είναι πως είμαστε έτοιμοι για τον Απόλλωνα, την ΑΕΛ και την Ανόρθωση»
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος