«Θα είναι μία από τις μεγαλύτερες αυτοκτονίες στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου…»

Προσοχή επίστησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στην CytaVision μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Για τη νίκη και τη μάχη για το πρωτάθλημα: «‘Ηταν μία σημαντική νίκη που χρειαζόμασταν για να περάσουμε στην κορυφή. Δεν σημαίνει ότι πήραμε το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να μείνουμε σοβαροί. Θα πρέπει να δείξουμε το αγωνιστικό πνεύμα και στη συνέχεια, αλλιώς θα είναι μία από τις μεγαλύτερες αυτοκτονίες στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Νομίζω το ΑΠΟΕΛ δίκαια κέρδισε, ήταν η ομάδα που από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο έδειξε πόσο πολύ το θέλει. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου μας αδικεί. Ο Απόλλωνας βρέθηκε μπροστά στο σκορ, από την πλευρά μας εμείς χάσαμε πολλές ευκαιρίες και για 2ο γκολ στο πρώτο μέρος. Ειδικά στο τέλος θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς πολύ νωρίς. Δεν κάναμε τίποτα ακόμα. Έχουμε δύο παιχνίδια που δεν μας επιτρέπεται το λάθος».

Για τον κόσμο: «Νομίζω ότι αυτό που συνέβηκε σήμερα στο ΓΣΠ, δεν έχει ξανά συμβεί από τον καιρό που άνοιξε το ΓΣΠ. Η παρουσία του ήταν συγκλονιστική. Ο κόσμος πρέπει να θυμάται ότι πρέπει να πάμε 4-5 χιλιάδες στο Τσίρειο (σ.σ. εννοεί με την ΑΕΛ) και πρέπει να είμαστε εδώ με την Ανόρθωση. Να το σκέφτονται αυτό, να το θυμούνται. Δεν πρέπει να γίνουν εκπτώσεις».
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος