Mετά την Θύρα 9, καταγγελία και από ομάδα της Λακατάμιας για… επίθεση από την Αστυνομία

Μετά την χθεσινή (29/04) ανακοίνωση της Θύρας 9 που υποστηρίζει ότι εντελώς αδικαιολόγητα η Αστυνομία έκανε έφοδο στο οίκημα του συνδέσμου, ανακοίνωση εξέδωσε και η ΑΕΛ Λακατάμιας που επίσης παραπονιέται για τη στάση των αστυνομικής δύναμης.
 
Η ανακοίνωση της AEΛ Λακατάμιας:
«Το ΔΣ της ΑΕΛ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ καταδικάζει την άνανδρη αλλά και ανεξήγητη επίθεση της Αστυνομίας Κύπρου στο οίκημα του σωματείου μας και των Λαικών Οργανώσεων Π. Λακατάμιας.
 
Συγκεκριμένα, ψές γύρω στις 10 το βράδυ πέραν των 100 πάνοπλων αστυνομικών των ειδικών δυνάμεων περικύκλωσαν το σωματείο μας. 30 εξ αυτών μπούκαραν από την κουζίνα του σωματείου, αν είναι δυνατόν, με την πρόφαση ότι ήρθαν να ερευνήσουν το σωματείο. Αφού ερεύνησαν ενδελεχώς τις αιθουσες του σωματείου και αφού δεν βρήκαν τίποτα το ύποπτο, απροκάλυπτα άρχισαν να τρομοκρατούν, να απειλούν και να ερευνούν σωματικά κάποιους από τους 80 περίπου θαμώνες, κυρίους οικογένειες που εβρίσκονταν για φαγητό στο σωματείο. 
 
Χρησιμοποιώντας υπέρμετρη βία επιτέθηκαν σε νεαρό θαμώνα φωνάζοντας του πως είναι υπο σύλληψη χωρίς κανένα απολύτως λόγο. Όταν οι υπόλοιποι θαμώνες αντέδρασαν λεκτικά διερωτώμενοι γιατί συμβαινει αυτό, τα παλικάρια υπάλληλοι της Κυπριακής Δημοκρατίας άρχισαν να χτυπούν ανελέητα όποιον έβρισκαν μπροστά τους και να κάνουν χρήση χειμικών. Μάλιστα ένα από τα ψευτοπαλλίκαρα τους, του οποίου κατέχουμε τον αριθμό, κλώτσισε με μανία και έσπασε την γυάλινη πλαινή είσοδο του σωματείου θέτοντας σε κινδυνο γυνάικες και παιδιά.
 
Στη συνέχεια και αφού πάνοπλοι έκαναν το σόου τους σε ηλικιωμένους, γυναίκες και παιδιά και αφού συνέλαβαν δυο αθώους συμπολίτες μας, βγήκαν στον κεντρικό δρόμο έξω από το σωματείο παραταγμένοι προσπαθώντας και πάλι να προκαλέσουν.
 
Στο μένος και τις προκλήσεις τους έδωσε τέλος η παρουσία στη σκηνή του βουλευτή του ΑΚΕΛ κ.Στέφανου Στεφάνου τον οποίο και ευχαριστούμε.
 
Ζητούμε άμεση ανάληψη ευθυνών τόσο από τον αρχηγό της αστυνομίας όσο και από τον πολιτικό του προϊστάμενο.
Προφανώς για άλλη μια φορά αποδεικνείουν οτι η κοινή γνώμη έχει αλάθητο κριτήριο και δικαίως τους κατατάσσει στη θέση που τους αναλογεί.
 
Τους εγγύομαστε πάντως πως οι ασυλληπτοι φονίαδες, εγκληματίες, χούλιγκανς και έμποροι θανατου δεν συχνάζουν σέ λαικές οργανώσεις.»
 
Διαβάστε επίσης:
 
Φωτογραφίες από την ΑΕΛ Λακατάμιας:

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος