Αποκάλυψη στη Συνέλευση της Ομόνοιας για το επεισόδιο Μαργκάσα-Νταρμπισάιρ

Στο πλαίσιο των ερωτήσεων που έγιναν προς τον Αντώνη Τζιωνή από μέλη της Ομόνοιας, σε μία από αυτές υπήρξε τοποθέτηση και για το επεισόδιο μεταξύ του Ρενάτο Μαργκάσα και του Ματ Νταρμπισάιρ.

Η ερώτηση – όπως μεταφέρεται από την οπαδική ιστοσελίδα omonoianews – ήταν: «Μας παρουσίασες πως για τα αποδυτήρια έφταιγε ο Πέτεφ. Εσείς τον στηρίξατε να διώξει παίκτες, η εφορία ποδοσφαίρου γιατί άφηνε ένα παίκτη από τους 4 να επεμβαίνει και να κάνει ο ίδιος εκρηκτικό κλίμα; Που ήταν μετά το 5-0 στη Λάρνακα η εφορία;»
Ο Αντώνης Τζιωνής απάντησε: «Η εφορία ποδοσφαίρου τα τελευταία δυο χρόνια έκανε τη δουλειά της όπως μπορούσε στα πλαίσια των δυνατοτήτων της πάντα και στα πλαίσια της εθελοντικής προσφοράς. Αφήνονται σκιές οπότε δίνω το λόγο στο κ. Πασιουρτίδη».

Ο Αρχηγός του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Ανδρέα Πασιουρτίδη συνέχισε: «Καταρχάς η υφιστάμενη εφορία μπήκε τον Απρίλιο 2017 μέχρι Μάρτιο 2018. Καταλαβαίνω πως μιλάς για το Μαργκάσα και το Ντάρμπισαϊαρ. Οποιεσδήποτε αποφάσεις παίρνονταν για τους παίκτες, παίρνονταν με βάση τα συμβόλαια τους. Όταν ο Μαργκάσα ζητούσε να έχει περίθαλψη και να προπονείται πριν την ομάδα είμαστε υποχρεωμένοι να του τα δώσουμε. Εκείνη τη μέρα έμεινε να κάνει φυσιοθεραπεία στο γόνατο και του την προσφέραμε. Την ώρα που ήταν έτοιμος να φύγει ξεκίνησαν να έρχονται οι άλλοι και έγινε το περιστατικό. Η εφορία μας πρώτιστα δεν έπρεπε να αφήσει εκτεθειμένο το σωματείο όσον αφορά προσφυγές. Μετά το 5-0 τι έπρεπε να κάνει η εφορία? Ουδέποτε μετά που ματς δεν πάμε σε ξενοδοχείο, υπάρχουν άλλα πρόσωπα που είναι εξουσιοδοτημένα. Αν θεωρείς πως πρέπει να προβλέπουμε τι πρέπει να γίνει διαφωνώ μαζί σου».
 

Διαβάστε επίσης

Δειτε Επισης

Μίρτσεα Λουτσέσκου: «Θα συναντήσουμε μια πολύ φιλόδοξη Κύπρο, μας εντυπωσίασαν με την αγωνιστική τους δύναμη»
Ώρα για ανάσες στην ΑΕΚ και από Δευτέρα… Ανόρθωση
Συναρπαστικές Μάχες με 0% Γκανιότα από τη Megabet Plus: Ουγγαρία - Ολλανδία και Τσεχία - Αλβανία!
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει τη Γαλλία στην Κύπρο
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής για αγώνα με Ρουμανία
Ισόπαλος 1-1 ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Νέων με το Ισραήλ
Λύση συνεργασία με τους προπονητές τους ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ και ΕΝΠ
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής-Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών
Πάει για την έκπληξη η Εθνική Κύπρου με τον Αυγουστή στον πάγκο-Αμέτρητες επιλογές στην Fonbet
Όλα δείχνουν deal με Χιμένεθ στον ΑΠΟΕΛ-Έπονται ανακοινώσεις