Παράπονα για τους διαιτητές από τον Γέσπερ - Η κουβέντα με τους παίκτες στα αποδυτήρια

Παράπονα για αποφάσεις της διαιτησίας έκανε ο προπονητής της Ομόνοιας, Γέσπερ Φρέντμπεργκ, ο οποίος ανάφερε ότι τα τέρματα που δέχθηκε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο χάλασε το πλάνο που ανάλυσε στους παίκτες του στα αποδυτήρια.
 
Oι τοποθετήσεις του:

«Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση για την νίκη και για την εξασφάλιση θέσης στην Ευρώπη».

«Είναι ενοχλητικό όταν χάνεις, αλλά ενοχλητικό είναι και όταν διαπιστώνεις ότι δεν υπάρχει ομοιομορφία στις υποδείξεις των διαιτητών. Την μια ημέρα είναι κόκκινη, την άλλη κίτρινη και την άλλη τίποτα. Είναι ενοχλητικό και για τους ποδοσφαιριστές που δεν ξέρουν πότε είναι κόκκινη και πότε κίτρινη».
 
«Είμαι απογοητευμένος επειδή δεχτήκαμε δυο γκολ σε λίγο χρονικό διάστημα, ενώ είχαμε μια καλή συζήτηση στα αποδυτήρια και είχαμε ένα plan b. Οι ποδοσφαιριστές δυσκολεύονται να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις στο γήπεδο και γι’ αυτό δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κανένας».
 
«Κάναμε κάποιες αλλαγές και πλησιάσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος για την συμμετοχή των νεαρών, έδειξαν ότι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Είναι σημαντικό για αυτούς να παίζουν σε τέτοιο επίπεδο με ομάδες που πρωταγωνιστούν. Οι νεαροί έδειξαν χαρακτήρα και ανταποκρίθηκαν. Καλή συνέχεια στην Ανόρθωση και ανυπομονώ να τους αντιμετωπίσουμε ξανά την νέα χρονιά».
 
Διαβάστε επίσης

Δειτε Επισης

Σενάρια για επιστροφή του Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Νεοφυτίδης: Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην ΚΟΠ, περιμένουμε και τον Εισαγγελέα για την υπόθεση Κούμα
Νέο πρόεδρο της ΚΟΠ κοινής αποδοχής από όλα τα σωματεία θέλει η ΑΕΛ
Παπασταύρου για τα 77 χρόνια ζωής της Ομόνοιας-«Να συνεχίσουμε να κατακτούμε τίτλους, έμφαση στα έργα υποδομής»
Με Αλβανία ή Τουρκία στα play off του Nations League η Εθνική Γυναικών
Βγήκε στην... επίθεση με Waldo Rubio η ΑΕΚ-Καταρχήν συμφωνία για δύο χρόνια
Παραιτήθηκε και επίσημα ο Κούμας από την Προεδρία της ΚΟΠ-«Έχω γίνει στόχος, μοιραία στοχοποιείται και η ΚΟΠ»
Καταγγέλλει παραβίαση του διατάγματος για τον Κατώτατο Μισθό με την ανοχή της ΚΟΠ ο ΠΑΣΠ
Πάνω από 1.000 άτομα πρόσθεσαν την κάρτα φιλάθλου μέσω του Ψηφιακού Πολίτη σε 24 ώρες
Επίσημα Ανορθωσιάτης ο Κωνσταντίνος Παναγή