Παράπονα για τους διαιτητές από τον Γέσπερ - Η κουβέντα με τους παίκτες στα αποδυτήρια

Παράπονα για αποφάσεις της διαιτησίας έκανε ο προπονητής της Ομόνοιας, Γέσπερ Φρέντμπεργκ, ο οποίος ανάφερε ότι τα τέρματα που δέχθηκε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο χάλασε το πλάνο που ανάλυσε στους παίκτες του στα αποδυτήρια.
 
Oι τοποθετήσεις του:

«Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση για την νίκη και για την εξασφάλιση θέσης στην Ευρώπη».

«Είναι ενοχλητικό όταν χάνεις, αλλά ενοχλητικό είναι και όταν διαπιστώνεις ότι δεν υπάρχει ομοιομορφία στις υποδείξεις των διαιτητών. Την μια ημέρα είναι κόκκινη, την άλλη κίτρινη και την άλλη τίποτα. Είναι ενοχλητικό και για τους ποδοσφαιριστές που δεν ξέρουν πότε είναι κόκκινη και πότε κίτρινη».
 
«Είμαι απογοητευμένος επειδή δεχτήκαμε δυο γκολ σε λίγο χρονικό διάστημα, ενώ είχαμε μια καλή συζήτηση στα αποδυτήρια και είχαμε ένα plan b. Οι ποδοσφαιριστές δυσκολεύονται να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις στο γήπεδο και γι’ αυτό δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κανένας».
 
«Κάναμε κάποιες αλλαγές και πλησιάσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος για την συμμετοχή των νεαρών, έδειξαν ότι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Είναι σημαντικό για αυτούς να παίζουν σε τέτοιο επίπεδο με ομάδες που πρωταγωνιστούν. Οι νεαροί έδειξαν χαρακτήρα και ανταποκρίθηκαν. Καλή συνέχεια στην Ανόρθωση και ανυπομονώ να τους αντιμετωπίσουμε ξανά την νέα χρονιά».
 
Διαβάστε επίσης

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας