Ανόρθωση: «Την είπε» στον διαιτητή ο Σίλντενφελντ

Λίγα λεπτά μετά την ήττα της Ανόρθωσης στο ΓΣΠ από τον ΑΠΟΕΛ (1-2) ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, στο flash interview της Cytavision, εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του Τιμόθεου Χριστοφή.
 
«Παίξαμε όπως θέλαμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαι πολύ λυπημένος για σήμερα γιατί ήμασταν απόλυτα δεύτεροι στα μάτια του διαιτητή. Αυτό είναι ντροπιαστικό για το ποδόσφαιρό σας, πρέπει να το πω. Είμαι πολύ λυπημένος για ό,τι έγινε σήμερα, ο διαιτητής δεν μας έδινε φάουλ, τίποτε. Είμαι πολύ λυπημένος που μια τόσο μεγάλη ομάδα κερδίζει με αυτό τον τρόπο. ΟΚ κέρδισαν, fair play, τι μπορείς να τους πεις, είμαι λυπημένος με αυτά που έγιναν.

Σε ό,τι αφορά την ομάδα μου ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι στη νέα σεζόν, αυτή είναι η προσδοκία με βάση την ποιότητά μας, θα πάμε ήρεμοι και ικανοποιημένοι στις διακοπές και είναι θέμα της διοίκησης να φέρει τις κατάλληλες ενισχύσεις», σχολίασε ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός.

Δειτε Επισης

Το μήνυμα Γκόμεθ μετά το τέλος της προετοιμασίας-«Να γίνουμε αδίστακτη ομάδα»
Ενώθηκαν ΑΕΛίστες και Απολλωνίστες για τους πυρόπληκτους-Βοήθησαν σε καθαρισμούς στο Βουνί
ΒΙΝΤΕΟ: Το φοβερό γκολ του Κατελάρη στο τελευταίο φιλικό της Ανόρθωσης
Το ιδιαίτερο αντίο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον κόσμο του Ηρακλή
Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»
Ο απολογισμός των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και το πρόγραμμα των επαναληπτικών
Άντεξε στη Σλοβενία και παίζει στην Αρένα τα ρέστα της για πρόκριση η ΑΕΚ
Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κέρδισε την Πούσκας Ακαντέμια ο Άρης