Νικολαΐδης: «Εκείνη την ημέρα δεν σφύριξα τίποτε σωστό!» (vids)

Προσκεκλημένος στην εκπομπή του ΡΙΚ «Πρώτη Ενημέρωση» ο Χρίστος Νικολαΐδης κλήθηκε να αποκαλύψει τόσο το χειρότερο παιχνίδι της καριέρας του όσο και την ομάδα που υποστήριζε μικρός. Διαβάστε όσα αποκρίθηκε ο διεθνής ρέφερι, ο οποίος ολοκλήρωσε αυτή τη σεζόν την καριέρα του:
 
Το χειρότερο παιχνίδι του: «Το είχα πει και στον Aνδρέα Πογιατζή, όταν ήμουν καλεσμένος εδώ στο ΡΙΚ, ήταν πολύ τραυματική εμπειρία μετά το παιχνίδι. Ήταν το παιχνίδι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ 4-4. Εκείνη την ημέρα δεν πρέπει να ήμουν στο γήπεδο… Δεν ξέρω… δεν μου βγήκε το παιχνίδι… δεν σφύριξα τίποτε σωστό… ήταν όλα λάθος! Και για τις δύο ομάδες! Άκουσα πάρα πολλά μετά το παιχνίδι εκείνο, ήταν εφιαλτική η επόμενη εβδομάδα. Γενικά στη ζωή μου είμαι θετικός άνθρωπος. Ακόμη και τα αρνητικά προσπαθώ να τα μετατρέψω σε θετικά. Εκείνη η τραυματική εμπειρία με δίδαξε πολλά, με προβλημάτισε και μ’ έκανε πιο δυνατό».

Πατήστε εδώ για να δείτε τα στιγμιότυπα εκείνου του αγώνα

Η ομάδα που υποστήριζε μικρός: «Για ν’ ασχοληθεί κάποιος με τη διαιτησία, με τον αθλητισμό, με το ποδόσφαιρο, σίγουρα κάποια ομάδα υποστήριζε, όταν ήταν μικρός. Δεν έχει κάποιον που να έπεσε ως αλεξιπτωτιστής στο χώρο. Ναι, όταν ήμουν μικρός υποστήριζα τον ΑΠΟΕΛ. Αλλά, και αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος έξω από το χώρο, όταν γίνεσαι διαιτητής, αλλάζει η ψυχολογία σου και οι ιδέες σου. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο, τα ξεχνάς όλα. Ούτε ομάδα έχεις ούτε συμπάθειες ούτε εμπάθειες. Μπαίνεις στο γήπεδο και πρέπει να φύγεις απαρατήρητος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για έναν διαιτητή».

 
 

Δειτε Επισης

Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ