Ματ: «Ευχαριστώ τους οπαδούς του Απόλλωνα»

Συνέντευξη στο γραφείο τύπου του ΠΑ.Σ.Π. έδωσε ο Matt Derbyshire επ' ευκαιρία της βράβευσης του ως πρώτου σκόρερ. Μεταξύ άλλων αναφέρει πως αισθάνεται για την δεύτερη συνεχή ανάδειξη του ως Πρώτου Σκόρερ του Πρωταθλήματος, για την ενέργεια των οπαδών του Απόλλωνα και δίνει τις προβλέψεις του για το Παγκόσμιο Κύπελλο:

Συγχαρητήρια Ματ, για δεύτερη συνεχή χρονιά είσαι ο Πρώτος Σκόρερ του Κυπριακού Πρωταθλήματος!
«Σας ευχαριστώ, νιώθω πολύ όμορφα για αυτό το επίτευγμα. Είμαι ευχαριστημένος που μπόρεσα να προσφέρω έστω αυτήν επιτυχία στην ομάδα και τους οπαδούς της Ομόνοιας.»

Στο τελευταίο παιχνίδι σκοράροντας έλαβες το χειροκρότημα και της αντίπαλης κερκίδας.
«Ναι το είχα δει εκείνη τη στιγμή στο γήπεδο. Αυτή η κίνηση ήταν πάρα πολύ όμορφη. Δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ στη καριέρα μου. Συνήθως ένας ποδοσφαιριστής από την αντίπαλη κερκίδα λαμβάνει βρισιές κι όχι χειροκρότημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Απόλλωνα.»

Αναγνώριση έλαβες κι από τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές που σε ψήφισαν στην 11άδα της σαιζόν για δεύτερη συνεχόμενη φορά.
«Προφανώς αυτό είναι το σημαντικότερο. Όταν οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές σε αναγνωρίζουν ως έναν εκ των κορυφαίων, αναγνωρίζοντας τη προσπάθεια σου, είναι μεγάλη τιμή.»

Ας μιλήσουμε λίγο για το ερχόμενο Μουντιάλ. Ποιες οι προβλέψεις σου;
«Σαν Άγγλος προφανώς υποστηρίζω και θα ήθελα να δω την Αγγλία να κάνει το καλύτερο δυνατόν. Επίσης χαριτολογώντας σαν Άγγλος δεν πρέπει να προβλέψω Γερμανία. Πιστεύω όμως ότι η Γερμανία, η Βραζιλία και η Ισπανία έχουν τις περισσότερες πιθανότητες. Μερικές έχει και η Πορτογαλία. Θα ήταν καλό να δούμε την Αργεντινή και το Βέλγιο να τα πηγαίνουν καλά. Ακόμη και η Κροατία για εμένα είναι δυνατή. Αν έπρεπε όμως να στοιχηματίσω θα έβαζα τα λεφτά μου στη Γερμανία.»

Το γκρουπ της Αγγλίας (με Βέλγιο, Παναμά, Τυνησία) φαντάζει εύκολο;
«Το Βέλγιο είναι μια φανταστική ομάδα. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο κάθε αγώνας είναι ένας τελικός. Όλες οι χώρες αν βρεθούν στη μέρα τους και κάνουν μια νίκη, μπορεί να περάσουν από τον όμιλο. Σε αυτόν τον όμιλο βλέπω την Αγγλία πρώτη και το Βέλγιο να ακολουθεί.»

«Πριν κλείσουμε τη συνέντευξη θα ήθελα να ευχηθώ στην Ισλανδία και στον καλύτερο μου φίλο και πρώην συμπαίκτη μου στην Ομόνοια, Κάρι (Άρνασον), καλή επιτυχία. Ελπίζω να τα πάνε καλά αν και ο όμιλος τους είναι φωτιά μαζί με Αργεντινή, Κροατία και Νιγηρία. Ίσως κάνουν την έκπληξη και περάσουν μαζί με την Αργεντινή.»
 

Δειτε Επισης

Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα