«Όσες αποδεσμεύσεις έπρεπε να γίνουν, έγιναν»

Τον απολογισμό της χρονιάς, τους στόχους στην Ευρώπη και τη μεταγραφική ενίσχυση, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου. Όπως επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδα της Λεμεσού, δεν πρόκειται να υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις, για να συμπληρώσει ότι η ομάδα δεν προτιμά να κάνει μεταγραφές ονόματα, αλλά ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. 

Αναλυτικά:

Ένας μικρός απολογισμός της χρονιάς:

«Ήταν δύσκολες μέρες με ψυχική φόρτιση. Είναι φυσιολογικό που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού ήμασταν δυο αγωνιστικές μακριά από τον στόχο μας και έγινε ότι έγινε. Όμως πρέπει να συνεχίσουμε, να σηκώσουμε το κεφάλι και να φτιάξουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και του χρόνου».

Για την Ευρώπη: 

«Δεν είναι εύκολο το εγχείρημα να προκριθούμε στους ομίλους όμως αν πρέπει να θέσουμε ένα στόχο είναι αυτός να είμαστε για 4η φορά σε 6 χρόνια εκεί. Σίγουρα αποκομίζεις πολλά στην Ευρώπη. Υπάρχουν οι προκριματικοί που υπάρχουν ομάδες πιο δυνατές από τη δική μας ομάδα, όμως προσδοκούμε ότι και με λίγη τύχη θα βρεθούμε στα play off. Για μας είναι το ίδιο, ίσως υπάρχουν 2-3 ομάδες πιο δυνατές ή του ίδιους βεληνεκούς. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας όμως με λίγη τύχη μπορείς να έχεις καλή κλήρωση για να προκριθείς. Ακόμη και ο ΠΑΟΚ πέρσι δεν κατάφερε να προκριθεί παρά το μπάτζετ που είχε».

Για την διοικητική και μεταγραφική ενίσχυση: 

«Δεν υπάρχει κάτι. Ουδέν νεότερο. Ούτε στην ενίσχυση του Δ.Σ ούτε για τον προγραμματισμό. Δεν θα υποσχεθούμε και να προϊδεάσουμε για κάτι τον κόσμο. Θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση και επίσημες ανακοινώσεις. Όσες αποδεσμεύσεις έπρεπε να γίνουν έχουν γίνει και έχουν ολοκληρωθεί. Υπάρχει επιτροπή προγραμματισμού και έχει αρχίσει να αξιολογεί παίκτες. Προτεραιότητα μας είναι για κεντρικό ανασταλτικό μέσο και αυτή του δεξιού ακραίου επιθετικού. Θα είμαστε πιο δυνατοί από πέρσι. Στον Απόλλωνα δεν έχουμε λανσάρει την λογική να κάνουμε μεταγραφές με ονόματα. Ο Νίκο Μαρτίνεζ ήρθε μετά βαΐων και κλάδων και δεν εγκλιματίστηκε ποτέ το παιδί και δεν προσέφερε».

Για τον Άλεξ Ντα Σίλβα: 

«Ο ποδοσφαιριστής δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα. Θα είναι κανονικά στην προετοιμασία. Εδώ και πολλούς μήνες ο Ντα Σίλβα έχει επιστρέψει. Ο λόγος που δεν αγωνιζόταν ήταν για λόγους τακτικής του προπονητή».

Για τους Γιάκολις- Άλεφ: 

«Έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα το θέμα για τον Γιάκολις. Αυτά είναι θέματα που χειρίζεται ο προπονητής και η διοίκηση και για τον Άλεφ είναι απομακρυσμένη περίπτωση να επανέλθουμε. Ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί σε προηγμένο πρωτάθλημα. Ενδιαφέρονται για αυτόν η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός».

Δειτε Επισης

Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ