Ομόνοια: Τα «γιατί» και «πώς» θα επιστρέψουν, αν

Μετά την απόσυρση της πρότασης Ρόη Πογιατζή, πρέπει πλέον να θεωρείται δεδομένο ότι στις 29 Μαΐου η Ομόνοια θα γυρίσει σελίδα στην ιστορία της αναθέτοντας τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού της τμήματος στον ομογενή επιχειρηματία Σταύρο Παπασταύρου.

Ωστόσο, από τις 22 Φεβρουαρίου και την ανακοίνωση για μετάθεση της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης από τον Ιούνιο στα μέσα Απριλίου, το «τριφύλλι» δεν έχασε απλώς χρόνο για να καταρτίσει και να υλοποιήσει έγκαιρα κι αποτελεσματικά τον προγραμματισμό του για τη νέα χρονιά.

Οι εξελίξεις στο διοικητικό μέτωπο είχαν αρχικά συνέπειες στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς η ομάδα ολοκλήρωσε μια καταστροφική σεζόν καταγράφοντας σωρεία ιστορικών αρνητικών ρεκόρ. Επιπροσθέτως, η νέα διοίκηση παρά την εκλογή όλων των υποψηφίων μελών της αποδείχθηκε ότι δεν συσπείρωσε τον κόσμο.

Οι δε χειρισμοί της στο ζήτημα της αξιολόγησης των προσφορών που είχε στα χέρια της μόνον οι ενδεδειγμένοι δεν ήταν, εξ ου και επέτρεψαν τόσες πολλές και βαριές κατηγορίες εκ μέρους τόσο του Ρόη Πογιατζή όσο και μερίδας των οπαδών της ομάδας.

Το πώς και γιατί οδηγήθηκαν τα πράγματα σε αυτό το σημείο είναι κάτι που δεν απασχολήσει, αν η επόμενη μέρα αποδειχθεί καλύτερη για τους «πράσινους». Και καλύτερη για το μέγεθος της Ομόνοιας δεν σημαίνει απλώς η βελτίωση των τραγικών επιδόσεων της σεζόν 2017/18, αλλά δυναμική επιστροφή σε ρόλο πρωταγωνιστικό και διεκδικητικό.

Αν αυτό δεν συμβεί, τότε τα «γιατί» και τα «πώς» αναφορικά με τους χειρισμούς της διοίκησης θα επιστρέψουν στην επικαιρότητα. Είναι η βαριά υποθήκη, με την οποία μπαίνει στην καινούργια μέρα η νυν ηγεσία του «τριφυλλιού»
 

Δειτε Επισης

Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου